Щастя на фоні різних проблем. Вінницькі учителі та директори шкіл розповідають про свою роботу

Щастя на фоні різних проблем. Вінницькі учителі та директори шкіл розповідають про свою роботу
  • До Дня вчителя вирішили дізнатися, які проблемами сьогодні турбують вінницьких учителів та чи можуть вони себе назвати щасливими у своїй професії. 
  • Журналіст 20minut.ua поговорив з директорами та вчителями шкіл міста та записав їхні розповіді на відео. 

У першу неділю жовтня щороку святкуємо День вчителя. І вітання педагоги починають приймати з п'ятниці. Сьогодні якраз такий день. Тож не забудьте привітати ваших знайомих освітян з професійним святом, що наближається. А ми тим часом, хочемо розповісти вам, нашим читачам, як це — бути вчителем сьогодні.

Щоб це з'ясувати, журналіст 20minut.ua поспілкувався з кількома директорами та учителями вінницьких шкіл. Перших запитував про те, з якими проблемами стикаються зараз у своїй роботі вчителі. Другим ставив питання, чи відчувають вони себе щасливими у своїй професії та що їм на роботі найбільше приносить позитивні емоції. 

Розмову з вінницькими освітянами ми зафільмували й пропонуємо подивитися, що вони розповідали, у двох відеосюжетах нижче. 

Відео дня

Які проблеми у педагогів?

То ж що говорять про проблеми педагогічних працівників директори вінницьких шкіл? З їхніх слів, учителі з досвідом нерідко замислюються над тим, аби змінити професію, і керівництву навчальних закладів важко знайти молодих викладачів.   

Учителі про щастя

Також ми провели опитування вчителів у кількох різних навчальних закладах. Цікавилися, чи щасливі вони у своїй професії? І учителі розповідали, що найбільше задоволення їм приносить спілкування з дітьми. Від чого ще залежить вчительське щастя, дізнаєтеся у сюжеті:

 

Читайте також:

Магазинну, з криниці, водомата чи з крана? Запитали у вінничан, яку воду вони п'ють

Чи знаєте ви...? Запитали перехожих на вулиці про історію Вінниці й зафільмували відповіді

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up