Захисник із села Устя отримав відзнаку від прикордонної служби

Захисник із села Устя отримав відзнаку від прикордонної служби
  • Високою відзнакою військового нагородили за особисту мужність та відвагу, виявлені під час виконання завдання з охорони державного кордону України.

Як повідомив Бершадський міський голова Віталій Драган, Олександр отримав нагрудний знак «За мужність в охороні державного кордону» від Адміністрації Державної прикордонної служби України. Це висока відзнака за його особисту мужність та відвагу, проявлені під час виконання завдання з охорони державного кордону України. ️

— Пишаюсь кожним нашим воїном, який з честю служить Батьківщині, — цитуємо допис. — Дякую за мужність та стійкість! Бажаю міцного здоров'я, сил і Перемоги! Слава Україні! Слава нашим захисникам!

Відео дня

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Робимо ставки, де знову перейдуть дорогу на Соборній». Чому вінничани байдужі до полеглих воїнів?

«Піду за тата воювати». Після загибелі батька син вступив до військового ліцею

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Vitalii

    Людей на західному кордоні відловлював чи за гроші пропускав?
  • Sergey Belozor

    Напевно зловив багато ухилянтів
  • Юрик

    Защищал границу с Польшей?
  • Віра

    ❤️

keyboard_arrow_up