Велике військове весілля: у прямому ефірі «ТІК» заспівав на одруженні нацгвардійця з Кропивницького

Велике військове весілля: у прямому ефірі «ТІК» заспівав на одруженні нацгвардійця з Кропивницького
  • Вінницький гурт долучився до особливого проєкту радіо «Байрактар», де українські військові одружувалися у прямому ефірі.
  • Новоствореній родині 20-річного нацгвардійця з Кропивницького Віктор Бронюк із музикантами свого гурту у якості весільного подарунка презентував пісню «Люби ти Україну!»

— Скажу чесно: за «ТІК» давно закріпилося звання найсвятковішого гурту України, бо ми співали на весіллях сотень пар. Але у час війни мати можливість порадіти за створення нової сім’ї — це дійсно особливе щастя! — каже Віктор Бронюк. — Разом із «Гірко молодим!» нині гучно додаємо: Слава Україні! Слава ЗСУ! Нехай кохання перемагає, зігріваючи всіх наших захисників і захисниць!

«Шпиталь, соцмережі і блокпости — ТОП місць, де нині зароджується кохання»

«Велике військове весілля» — особливий проєкт, який місяць тому започаткували на радіо «Байрактар» для українських військових, волонтерів, бойових медиків та рятівників.

Як розповідають ведучі, отримали понад 100 заявок та історій кохання від українських військових з усіх регіонів України.

Відео дня

— Шпиталь, соцмережі і блокпости — ТОП місць, де нині зароджується кохання і єднаються серця, — ділиться статистикою Віктор Бронюк. — Нові родини народжуються у найважчі часи, а це значить, що ніхто і на крихту не сумнівається у нашій перемозі!

Під час прямого ефіру проєкту із одруженням молоді сім’ї своїми піснями вітали українські зірки.

Новоствореній українській родині 20-річного нацгвардійця Костянтина Друмя і його чарівної 18-річної коханої Тетяни із Кропивницького гурт «ТІК» заспівав один із найпотужніших своїх хітів «Люби ти Україну!».

Від імені гурту фронтмен Віктор Бронюк привітав молодят також традиційним українським віршованим побажанням:

«Нехай вам радісно живеться! Сміх рікою нехай ллється!

Від брудного очищає, до гарного прилучає!

Щоб в достатку ви жили і здорові щоб були!»

 

 

Історія кохання, що зародилась із вогника на сторіс

Як розповідають закохані, їхня історія зародилася у соцмережах.

— Костя перший написав мені. Відповів на історію вогником! — ділиться Тетяна Друмя. — А потім написав: «Привіт!»

До свого першого побачення пара переписувалася протягом року, навіть не підозрюючи, що живуть у сусідніх селах. Можливо, й бачились колись мигцем, але проходили і не помічали одне одного.

Часте спілкування у соціальних мережах дозволило зрозуміти: вони — половинки одного цілого.

— А потім ми пішли у кінотеатр! Який фільм був? Не пам’ятаємо, — усміхаються закохані.

Після початку повномасштабної війни у Костянтина через щільний службовий графік стало набагато менше часу для побачень, проте почуття між закоханими стали ще міцнішими. Бажання запропонувати коханій дівчині руку і серце виникло у Кості давно. Та переживав, чи згодиться Тетяна на пропозицію стати дружиною. Коли нарешті, затамувавши подих від шаленого хвилювання, він сказав: «Чи згодна бути моєю назавжди?» і почув жадане «Так», світ розквів і забуяв яскравими барвами.

На «Великому військовому весіллі» у прямому ефірі Костянтин і Тетяна Друня одружилися, давши заповітні обітниці один одному.

Кажуть, така церемонія стала для них захоплюючою яскравою подією, яка назавжди залишиться у пам'яті.

— Я люблю свою Тетянку за красу, за розум, за добре серце. Я обожнюю її розкішне волосся кольору стиглої пшениці. Вона завжди розуміє мене, а я — її. Тетяна підтримує мене завжди і у всьому, — говорить нацгвардієць про свою дружину. — Знати, що на тебе чекає кохана, молиться за тебе — дуже важливо для військової людини. Я — дуже щасливий! Моя любов до неї росте з кожним днем, як і жага до перемоги!

 

Читайте також:

«А ми бандерівці...» Нацгвардієць з Вінниці заспівав у розбомбленій школі і став зіркою ТікТоку

Знімали кліп у суцільний темряві»: вінницька співачка Darisha презентувала щемливе відео «Мій дім»

«Українську виставу про диктаторів у Багдаді всі зрозуміли!» Олександр Ковшун привіз Гран-прі з Іраку і готує прем’єру у Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up