«Знімали кліп у суцільний темряві»: вінницька співачка Darisha презентувала щемливе відео «Мій дім»

«Знімали кліп у суцільний темряві»: вінницька співачка Darisha презентувала щемливе відео «Мій дім»
  • Свій новий кліп 15-річна вінничанка Даріна Красновецька, яка 4 роки тому представляла Україну на дитячому «Євробаченні», зняла у столиці в умовах повного блекауту.
  • Зйомки проходили наступного дня після влучання російської ракети в будинок у Вишгороді.

Талановита вінницька співачка Даріна Красновецька, яка нині виступає під сценічним ім’ям Darisha, сьогодні презентувала зворушливе відео, яке відображає все, що нині переживає кожен українець. Попри блекаут і війну ми зберігаємо світло душі і сміливість, яка вражає весь світ!

— Ukraine. Home of the Brave. Пісня і кліп «Мій дім» про наш дім, про Україну. Про сильних, сміливих, незламних українців, які точно вистоять і переможуть темряву! Ми вдома, і свій дім нікому не віддамо, — говорить Даріна Красновецька.

«Живу! Жива! Бо знаю, хто я…» — текст проникливої пісні Darisha написала разом із лідером популярного гурту ADAM Михайлом Клименком. А кліп знімала в умовах повного блекауту на наступний день після влучання російської ракети у будинок у Вишгороді.

Відео дня

У відео Даріна йде з великою свічкою у руках вулицями Києва, який після підлих обстрілів рф охопила темрява, та аж ніяк не розпач.

Кліп і пісня не залишають байдужими, тож попри те, що минули лише перші години після прем’єри, у соцмережах вже чимало коментарів вражених глядачів:

«Мурахи по шкірі. Дуже потужно і тендітно».

«Дитинко, яка ж ти талановита! Спасибі, що реалізовуєш себе для своєї землі, для нас — українців. Спасибі, дитинко!»

«У яких тільки умовах була написана пісня, а тим паче знімався кліп. Але найспівочішу націю нічого не зупинить!!! Тим паче, коли співаєш про особливі, жахливі події».

«Плачу... Чому наші діти мають співати про такі речі?! Проклята рашиська мерзота… Дарінка неперевершена! Обіймаю».

«Тяжко слухати. Пісня просто неймовірна, але, вслуховуючись у саму пісню, тяжко усвідомлювати реальність…»

Даріна Красновецька професійно займається вокалом більш як 9 років. У 2016-му брала участь у шоу «Голос. Діти», неодноразово була учасницею дитячого фестивалю «Чорноморські ігри», а у 2018 році представляла Україну на дитячому «Євробаченні».

Тоді головним мотивом пісні Даріни «Say love» було гасло: «Not war». А сьогодні вінничанка ледь стримує сльози, згадуючи перший день повномасштабного вторгнення рф. Її родина тоді була у Калинівці, поруч біля військової частини.  

— Ще до початку війни я мала дуже багато планів у музиці. Так як я в принципі живу музикою, адже це все моє життя, планувала випускати свій другий музичний альбом. Дуже плідно працювала над ним, записувала на студії, планувала багато зустрічей із друзями з різних міст України — було дуже багато масштабних планів стосовно мого творчого музичного шляху на 2022 рік, — ділиться Даріна Красновецька. — Перед початком війни було дуже багато публікацій у соцмережах про те, що: «Ой, друзі, та що ви?! Нічого не буде! Все добре, все спокійно, не переживайте!» І в середу, якраз вранці, коли почали бомбити Київ, мама будить мене і каже: «Даріно, вставай! Потрібно збирати речі. Війна розпочалася…» А я до цього за чотири дні, ніби за шостим відчуттям, просто почала збирати свій рюкзак. Склала перші необхідні речі: шкарпетки, футболку, джинси, батарейки і чай. Все це склала в рюкзак і потім все, що мені залишилося — це скласти ще декілька якихось теплих речей на всяк випадок і все. Ми зібрали речі, а тато поїхав на заправку заправляти автомобіль. У нас було відкрите вікно на кухні і в цей час буквально біля нас, в Калинівці, скинули бомбу. У нас затрусився весь будинок… За вікном була військова частина, тож я розуміла, що якщо зараз знову бахнуть десь тут, ми просто загинемо…

Будучи знаною співачкою не лише в Україні, а й за кордоном, Даріна Красновецька з найперших днів повномасштабної війни долучилась до благодійних проєктів і концертів на підтримку  України.

Зокрема, у березні стала учасницею проєкту #НашеНебо — колаборації найталановитіших дітей з усіх куточків України.

Під час телемарафону «Dity.Help» Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські ігри» заспівала дуетом з Муаядом Абдельрахімом під акомпанемент неперевершеного Євгена Хмари.

У вересні у Кракові виступила на одній сцені зі своїм тренером з шоу «Голос. Діти» Дмитром Монатіком під час його світового благодійного туру «ART Оборона».

Також Darisha неодноразово виступала у багатьох містах Польщі, в тому числі й на фіналі «Miss Supranational 2022», де на багатомільйонну глядацьку аудиторію ділилась трагедією війни в Україні.

— Я рада що маю змогу сказати цей меседж на весь світ: «We say love, not war! Hey you, lay down your arms, people of the universe!» Я не можу дивитись на те, як роzzія знищує мій народ… Не можу дивитись на те, як гинуть невинні люди, діти… Не можу дивитись на те, як гинуть наші захисники! Я щиро вірю, що наша перемога вже близько! І знаю, що те, що ми зараз робимо, наша боротьба та віра, не дарма! Ми незалежні, ми сильні, ми українці! Слава Україні!

 

Читайте також:

«Українську виставу про диктаторів у Багдаді всі зрозуміли!» Олександр Ковшун привіз Гран-прі з Іраку і готує прем’єру у Вінниці

Полякова зібрала 2 мільйони на біонічні протези для воїнів. Найбільше перерахував легендарний захисник «Азовсталі»

«Прадіда репресували за пуд зерна». Віктор Бронюк поділився болючою історією своєї родини

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олег Каськов

    Даріна?

    Олег Каськов reply Олег Каськов

    Володимир Діловий Нікіта

    Вова Діловий reply Олег Каськов

    Олег Каськов Кіріл

keyboard_arrow_up