У 40 — крутіше всіх! Андрій Данилевич відзначає ювілей (Прес-служба «Інтер)

У 40 — крутіше всіх! Андрій Данилевич відзначає ювілей (Прес-служба «Інтер)

19 серпня відомий телеведучий Андрій Данилевич відзначає 40-річчя. Зібраний і строгий в студії соціального ток-шоу «Стосується кожного», за її межами він підтягнутий, усміхнений і легкий.

Здається, навіть зовні молодшає на добрий десяток років. Ті, хто зустрічає його за лаштунками дитячого талант-шоу «Крутіше всіх», на пробіжці або на дитячому майданчику з синами, дивуються: «Ой, у житті ви зовсім інший!».

До дня народження Андрія ми зібрали кілька цікавих, але маловідомих фактів про нього. Який же він, Андрій Данилевич, насправді? І що допомагає йому стільки років знаходити в собі сили, щоб допомагати героям «Стосується кожного» розібратися з проблемами і налагодити життя, а юним даруванням з проекту «Крутіше всіх» — розкрити свої таланти?

Андрій Данилевич народився в Житомирі. Однак у телеведучого, як виявилося, є не тільки українське коріння.

Відео дня

— Я часто в машині слухаю подкасти польською, — розповідає Андрій. — Мені і сама мова подобається, та й коріння у мене, власне, польське. Чистокровним поляком був мій покійний дід, на якого я дуже схожий, і вся його рідня — теж поляки. Я вважаю, що дуже важливо знати, хто ти, звідки ти, і підтримувати традиції і в своїй родині.

З дитинства Андрій серйозно займався спортом, був у складі збірної Житомирської області з плавання, у юнацькій збірній України. Але отримана під час змагань травма змусила його відмовитися від кар’єри професійного спортсмена. А юнацька любов привела його на одну з радіостанцій Житомира, а в підсумку — в журналістику.

Простота — те, що допомагає ведучому гармонізувати своє життя, бути щасливішим. «Я люблю простих людей і просту кухню. Не дотримуюся ніякої дієти, люблю їсти багато і смачно. Напевно, не набираю вагу, тому що як і раніше багато займаюся спортом — бігаю і плаваю».

Пару років тому Андрій Данилевич здобув другу вищу освіту. Він закінчив юридичний факультет Інституту післядипломної освіти Київського Національного університету імені Тараса Шевченка. «Завжди хотів отримати другу вищу освіту, — ділиться телеведучий. — Професію міняти не збираюся. Зате знання закону допомагає мені в поточній роботі — розбиратися в історіях наших героїв».

Телеведучий примудряється на майданчику соціального ток-шоу «Стосується кожного» зберігати дивовижну витримку. Тільки колеги і найближчі знають, як йому буває важко: як після зйомок він переживає і погано спить, не може морально відновитися. «Буває, що їду додому зі зйомки, а в голові продовжую діалог з кимось із учасників програми, — говорить Андрій Данилевич. — Але ці історії, трагічні або щасливі, дозволяють мені бачити життя таким, яким воно є насправді».

Відомий телеведучий вражає і своїм вмінням спілкуватися з дітьми — на знімальному майданчику дитячого талант-шоу «Крутіше всіх». У середині вересня на телеканалі «Інтер» стартує ювілейний п’ятий сезон цього проекту. Андрій Данилевич не розкриває секрети нових випусків, але зізнається, що в цей раз він відкрив для себе неймовірні хобі і вперше разом з маленькими учасниками проекту спробував зробити багато нового. Наприклад, змайстрував повітряного змія своїми руками. Загалом, як казала героїня відомого фільму, дійсно, в 40 років життя тільки починається!

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Лена

    знала людей на ім'я Марцін, Бася, Цезя, Урсула (нині покійні), які були названі так через традицію, але польською говорити навіть "домашньою балачкою" не уміли.
  • Лена

    "Я часто в машині слухаю подкасти польською, — розповідає Андрій. — Мені і сама мова подобається, та й коріння у мене, власне, польське". ОЙ!! Нехай не розказує, що він чув вдома по-польськи більше, ніж пісеньку сто лят і якусь щедрівку! Брехням накшталт "бабуся навчила мене польської" вірити не слід. Хоча серед житомиряни дійсно багато поляків.
  • Мыкола

    А что он сделал полезного для Винницы,что мы должны его знать.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:42 Поліцейських розстріляли військові — батько та син. Відео з боді-камер play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up