Сучасні Мадонни: вінничанки стали героїнями кліпу «нового Винника» Андрія Кравченка

Сучасні Мадонни: вінничанки стали героїнями кліпу «нового Винника» Андрія Кравченка
  • «Ти будеш для нього Мадонна — сама грішна і сама свята!»
  • За тиждень ротації кліп «Мадонна» нового підкорювача жіночих сердець Андрія Кравченка здобув звання «стовідсоткового потрапляння у «десяточку» дівочої аудиторії».
  • У відео, що присвячене красі і силі українських жінок, одні з головних ролей втілили вінничанки: керівниця Центрального представництва Координаційного Штабу з питань поводження з військовополоненими Юлія Приймак та фітнес-тренерка Марина Боржемська.

Пісня і кліп «Мадонна» — ода українським жінкам від співака-романтика Андрія Кравченка, який зараз стрімко вривається у ТОП найпопулярніших виконавців України. За схожий тембр і манеру виконання із «ватажком вовчиць» його часто називають «новим Олегом Винником». Це сам Андрій із усмішкою коментує так:

— Чув чутки, що ми нібито брати. Навіть було таке, що мене його сином називали. Була ще історія, коли я був у залі на концерті Олега і до мене підходили його фани фотографуватися. Думаєте, що просто так? — жартує Андрій Кравченко. — Хтось каже, що у нас схожі голоси, дехто навіть говорить, що ми й ззовні схожі. У будь-якому разі час не стоїть на місці й у кожного свій шлях. На кожного артиста знайдеться свій слухач. Поділимося!

Відео дня

«Українська Мадонна — це натхнення і сила»

Свою нову пісню і кліп «Мадонна» Андрій Кравченко присвятив українським жінкам, які сьогодні роблять неабияку роботу у тилу й у війську. 

— «Ти будеш для нього Мадонна — сама грішна і сама свята, королевою навіть удома, станеш сенсом його життя!» — ці слова для українок. Тільки наші жінки вміють так самовіддано любити, обігрівати, вірити, підтримувати і саме вони заслуговують на те, щоб бути коханими, щоб їх оберігали і балували, цінували та підтримували у всьому. Українська Мадонна — це натхнення і сила, мудрість і слабкість, спокій і пристрасть, — наголошує Андрій Кравченко.

Одними з головних героїнь кліпу співак запросив стати відомих вінничанок. Керівниця Центрального представництва Координаційного Штабу з питань поводження з військовополоненими Юлія Приймак у відео постала у військовій формі, а фітнес-тренерка Марина Боржемська — у стильному діловому костюмі.

Також у кліпі на надрукованих портретах позаду співака можна побачити інших знаменитих жінок України: Ілону Гвоздьову, Марічку Бурмаку, Соломію Вітвіцьку, Христину Решетнік, М'яту, Світлану Тарабарову, Олю Цибульську, Наталку Карпу, Аліну Шаманську, Світлану Ісаєнко.

Авторкою тексту та музики хіта стала сонграйтерка Bazhana, яка переконана:

— Мадонна — це кожна з нас! Нехай кожна жінка стане іконою для свого чоловіка!

Вже за тиждень із дня прем’єри пісня та кліп завоювали серця слухачів: на концертах в унісон зі співаком її підспівують тисячі глядачів, а Інтернет рясніє захопливими відгуками.

«Українські жінки найгарніші жінки світу! Дякую вам за чудову пісню!»

«Актуальна пісня у цей тяжкий для України час. Дякую, Андрію,за чудову пісню».

«Які ж прекрасні українські жінки! Дякую, що підтримуєш їх в такий нелегкий час!»

«Ця пісня просто неймовірна! Вона так чудово передає відчуття легкості та оптимізму. Ви — справжній талант!»

«Гарна і позитивна пісня. Актуальна в наші буремні дні. Варта безумовної уваги кожного слухача. Дякую за творчість, за позицію, за важливі слова, за нову музику».

«Виконавець вражає своїм талантом і здатністю передати емоції через музику. Бажаю вам неймовірних успіхів і ще більше таких чудових пісень у вашому творчому шляху!»

 «Чудова пісня, присвячена українським жінкам, прекрасний голос, мелодія, яка западає в серце... Браво, Андрію, дякую за вашу творчість!»

«Дуже файно, ніжно, трепетно. Розвивайтеся, наші українські зірочки. Співайте нехай чують всі, яка наша милозвучна українська мова».

«Щоб відчути голос і вайб цієї пісні,потрібно побувати на концерті Андрія і почути її вживу».

Не просто співак, а молодший лейтенант у запасі

За чуттєві та романтичні балади, серед яких, окрім «Мадонни», хіти «Доле моя», «Моя єдина», «Тільки ти» й «Лебідка», за Андрієм Кравченко закріпилося звання «підкорювача жіночих сердець». Та крім пісень про кохання, у репертуарі співака є чимало й патріотичних хітів, зокрема, прониклива пісня «Діти війни».

— Приготував навіть переможний хіт під назвою «Україна»! Певен, що він припаде до душі українцям, — ділиться у своїх інтерв’ю співак. — Музика вкрай важлива для людей зараз. Сьогодні, як ніколи, слід говорити про свої почуття, бо завтра може не настати. Війна оголила наші основні бажання та орієнтири. Саме про це я пишу та співаю. Я за цей час війни усвідомив, що не потрібно відкладати на завтра те, що можна зробити сьогодні. Життя — і є саме натхнення. Потрібно вірити в хороше, змінюватися в кращий бік, насолоджуватися тим, що маєш, ну, і бути щирим та небайдужим.

Цікавий факт з біографії артиста: Андрій Кравченко встиг п’ять років пропрацювати в ансамблі пісні та танцю Державної прикордонної служби України. Крім того — навчався на військовій кафедрі Інституту Тараса Шевченка, де отримав звання молодшого лейтенанта у запасі за спеціальністю військовий психолог.

З початку повномасштабної війни рф проти України Андрій Кравченко часто виступає для захисників та з благодійними концертами, багато часу присвячуючи волонтерству.

— Я роблю усе можливе, що від мене залежить. Я маю невеличкий бізнес, з якого вже вдалося купити та передати на потреби ЗСУ декілька позашляховиків. Власноруч займався «пригоном» автівок і повною підготовкою для виправлення на фронт. Зараз дуже багато українців і не тільки стежать за моєю творчістю і моєю позицією. І, може, когось із них, я надихну робити добру справу і займатись волонтерством. Я не кажу, що кожен має допомагати фінансово. Можна плести маскувальні сітки, «варити свічки», в'язати шкарпетки, не відмовити у допомозі переселенцям тощо. Вірю, що навіть добре слово, сказане бійцям чи одне одному, допоможе нам здобути Святу Перемогу.

У квітні приїде у Вінницю з великим концертом

У березні Андрій Кравченко вирушає у великий тур Україною, у межах якого приїде й у Вінницю. Вінницький концерт співака пройде 29 квітня о 18.00 у театрі імені Садовського.

— Тур «Мадонна» — особлива подія для мене. Він про найкращих і для найкращих жінок — українок! Надчуттєва програма, пісні з якої торкнуться душі кожного!— обіцяє Андрій Кравченко. — Я щасливий, що завдяки цьому туру матиму можливість зустрічатися з моїми слухачами. Емоції від концертів незабутні. Коли твої пісні підспівує зала, розумієш, що все це недаремно.

На квітневому концерті у Вінниці харизматичний співак-романтик заспіває всі свої найкращі пісні, презентує багато прем’єр і обіцяє всім незабутню атмосферу та враження.

— Знаю, що після кожного концерту емоції залишаються з вами мінімум до нашої наступної зустрічі! Буду радий бачити кожного з вас! — запрошує вінничан Андрій Кравченко.

Квитки на концерт доступні на сайті afisha.vn.ua та у всіх касах міста.

Читайте також:

Аж подих перехопить! Машина часу у Вінниці і театр Садовського, що перетвориться на… Карнегі-хол!

Ірина Френкель: «Повернення «Щедрика» додому триває і досі! Відчуваю це, коли працюю з іноземною публікою»

Фільм «Ядерне чаювання» режисера з Тульчина — у чвертьфіналі конкурсу у Нью-Йорку. Коли назвуть переможців?

Віктор Павлік у Вінниці: «Червону калину» за «совєтів» забороняли, але ми все одно її співали»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Діма

    віник знову виповзло?

keyboard_arrow_up