Стьоб над штучним інтелектом і 18 років у шоу-бізі в одному відео! ТІК презентував кліп «Без ансамбля»

Стьоб над штучним інтелектом і 18 років у шоу-бізі в одному відео! ТІК презентував кліп «Без ансамбля»
  • «Вінниця стайл» і трек-настрій!
  • Перед стартом великого туру Україною на підтримку ЗСУ, у межах якого відвідає 23 міста України, гурт «ТІК» презентував нову пісню і кліп «Без ансамбля».
  • Прем’єра «ТІК» — про силу команди, без якої нікому не обійтись.

Нова пісня гурту «ТІК» «Без ансамбля» — три хвилини потужного заряду оптимізму, запалу й енергії.

З фірмовим ТІКівським драйвом, диско-мотивами, грою слів і веселими спогадами, у яких «Олені» переплелися зі «Свєтою» і «Апрєлєм», «Сірожиним пірожиним» і сходженням на «гору крутую», а «Робот» трансформувався у всепоглинаючу силу штучного інтелекту.

«Співається, слухається і грається пісня найкраще саме у колі гарної компанії!»

— Попри, на перший погляд, суцільний гумористичний текст, ця пісня нагадує про головне: кожен із нас потребує команди. Того самого свого власного «ансамблю», із яким і співається краще й веселіше, а будь-які, навіть найважчі, випробування долаються швидше. Саме разом ми — сила! У всіх сферах життя і всіх сенсах, — говорить фронтмен «ТІК» Віктор Бронюк.

В основі нового відео — кадри з культових кліпів гурту «ТІК», у яких свого часу знімалися улюблена радіоведуча всіх рокерів, співачка і волонтерка Соня Сотник, акторка «Дизель Шоу» Яна Глущенко, продюсер «ТІК» Олег Збаращук, телеведучий Слава Соломка і відомий волонтер Юрій Тира.

— Слухаючи нашу нову пісню «Без ансамбля», готуйтеся, що слова вивчите вже після першого ж прослуховування, — говорять «Тверезі і культурні». — Особлива рекомендація: співається, слухається і грається пісня найкраще саме у колі гарної компанії! Тож збирайте своїх і приходьте разом співати цю та всі інші пісні «ТІК» на наших концертах. «Бо що я сам, без ансамбля?!»

Прем’єру заспіваємо разом 15 жовтня на концерті у Вінниці

Нагадаємо, у червні гурт «ТІК» відсвяткував 18-річчя на сцені, після чого випустив новий альбом «18+» та вразив кліпом на вогняну патріотичну пісню «Кацапи», яка за лічений час набрала понад 2 мільйони переглядів на YouTube і потрапила у тренди на всіх музичних платформах.

А зараз гурт «ТІК» вирушає у великий тур на підтримку ЗСУ, у межах якого виступить у 23 містах України. Розпочнеться тур 10 жовтня у Луцьку і фінішує 15 листопада гучним концертом у Києві у Палаці Спорту.

— Їдемо у новий тур, щоб запалити драйвом і позитивом, новими й улюбленими хітами всіх і кожного. А головне — зібрати потужну суму для придбання автівок для захисників, які зараз незламно боронять Україну і кожного з нас, — відзначає Віктор Бронюк. — До зустрічі на концертах, рідні друзі-глядачі. Насправді ви і є головними героями нашого ансамблю!

Для рідної Вінниці Віктор Бронюк і гурт «ТІК» виступлять вже наступного тижня — у неділю, 15 жовтня, о 19.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського.

На концерті вінничан і гостей міста чекає багато сюрпризів, яскраві прем’єри і всі улюблені хіти з усіх альбомів «ТІК».

Разом запалимо під хіти-бестселери: «Олені», «Вчителька», «Сірожине пірожине», «Апрєль», «Не цілуй», «Свєта», «Альо-на», «Біла хмара, чорна хмара»,«Люби ти Україну». А також будемо насолоджуватися надзвичайно гарними піснями з нового альбому «ТІК» «18+»: магічно-прекрасною «Тантрою», глибокими «Ніч» та «Дельфін», гарячою піснею-продовження культової «Вчительки» — «Луї Віттон» і суперхітом цього літа «Кацапи».

Там, де «ТІК» — завжди незабутньо!  Мільйони глядачів люблять вінницький гурт за особливий драйв на кожному концерті, шанують за щирість у кожній пісні та обожнюють за безмежну харизму, патріотизм, почуття гумору й круту українську музику, під яку важко всидіти на місці.

— Ми шалено скучили за концертами і кожним містом, тож вже рахуємо дні до старту туру! Приготували чимало музичних сюрпризів для всіх шанувальників, які протягом 18 років були із нами, слухали і співали, танцювали і запалювали, раділи і сумували, не стримуючи щирих емоцій під наші пісні. Писали і пишемо їх з любов’ю до України і кожного, — говорить Віктор Бронюк.  — До зустрічі, рідні! Затанцюємо, поспіваємо й дамо драйву разом що є сили!

Не пропустіть концерт гурту «ТІК» у Вінниці 15 жовтня о 19.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського.

Квитки на концерт (від 230 гривень) можна придбати на сайті afisha.vn.ua та у всіх касах міста.

Читайте також:

З іспанським присмаком і операми Великого Верді! ТОП концертів Вінницької філармонії у жовтні

Сергій Жадан у Вінниці: «Сьогодні українська література — це не просто тексти на папері»

«Це більше, ніж просто картини!» Про виставку на честь Героїв, що здобула рекорд України

Зібрали більше двох мільйонів гривень на ЗСУ завдяки благодійним концертам і аукціонам

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up