«Серце розривається на тисячу шматків». Чому у Польщі раптово померла 30–річна вінничанка

«Серце розривається на тисячу шматків». Чому у Польщі раптово померла 30–річна вінничанка
  • У польському місті Вроцлав в середині вересня померла вінничанка Валентина Антонишина. Жінці було лише 30 років.

Про трагедію стало відомо у мережі. Сестра померлої Валентини Антонишеної, Анна Вертипорох написала ввечері 16 вересня про раптову втрату рідної людини.

«Невичерпна біль і раптова втрата…Немає більше з нами моєї кровиночки, моєї сестрички Валюшечки, немає нашої квіточки вже з нами… Серце розривається на тисячу шматочків…Вічна тобі пам'ять і вічний спокій, Царство небесне», — написала вона.

Відео дня

У коментарях під дописом знайомі та близькі родини висловлювали свої співчуття.

 «Анечка! Примите наши соболезнования! Страшная утрата и горе... Вам сил и терпения. Царство Небесное Валентине...», — написала Анна Рипак.

 «Щиро співчуваємо.Велика втрата та страшне горе.Царство небесне та вічна пам'ятьВАЛЮШЦІ. Рідним сил витримки терпіння пережити таке горе. ТРИМАЙТЕСЯ ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ», — сказала Лідія Медвідь.

«В це неможливо повірити...Прийми мої співчуття...Тримайтеся мої рідні, бо цю втрату нелегко буде пережити...», — висловилася Valentina Ivanyuta

 «Навіть не хочеться вірити, яке горе, хай спочиває з Богом, а вам всім здоров'я і сили це пережити»,  — додала Елена Куликова.

Є факт смерті і є факт перевезення

Згодом, 22 вересня, на сторінці «Книга пам’яті померлих за кордоном українців» на фейсбук теж зявився некролог за померлою дівчиною.

«Відлетіла душа в рай. У Польщі загинула наша землячка з Вінниці пані Валентина Антонишина (Калінчук). Було їй всього 30 років. Просимо щирої молитви за вічний спокій РБ Валентини. Вічна пам'ять», — читаємо в дописі.

До слова, ця сторінка у Фейсбуці займається безпосередньо перевезеннями тіл померлих в Україну з усіх куточків світу. В адміністратора журналістам «20 хвилин» вдалося зясувати, що тіло Валентини вже відправили додому.

— Є факт смерті і є факт перевезення. Інша інформація конфіденційна, — зазначили модератори.

Зупинилося серце

Подруга покійної Валентини розповіла журналістам, що все дитинство вони провели разом.

— Все дитинство провели разом з Валюшкою…Вона назавжди залишиться в наших спогадах і серцях. Людина жива, поки про неї пам‘ятають! А пам‘ятатимемо ми завжди…, — сказала жінка.

За її словами, Валентина Антонишина, яка працювала у Польщі, померла вдома через зупинку серця. У неділю мають відбутися похорони в селі Багринівці.  Рідні Валентини болісно переживають втрату. 

Редакція «20 хвилин» висловлює співчуття рідним Валентини Антонишиної.

Читайте також: 

«Якщо для галочки, то краще не робити». Скільки коштує обвінчатися у вінницьких церквах?

Вінницький край у поштових листівках. Що ще, крім залізниці було у Вапнярці сто років тому?
 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (134)
  • Olha Olszczynska

    Bitna namat.
  • Антонина Баскаль

    Амінь
  • Світлана Гнатів

    Співчуття рідним.
  • Viktoriua Hudzelyak Mykhaylivna

    Щось дуже часто закордоном помирають наші і молоді люди .

keyboard_arrow_up