Отримали смертельні поранення. Вінниччина на війні втратила двох Героїв

Отримали смертельні поранення. Вінниччина на війні втратила двох Героїв
  • Одразу дві сумні звістки сколихнули нашу область. На Донеччині у бою загинув житель села Уланів, а на Миколаївщині —  уродженець Томашполя. 

Уже не один рік нашу країну від ворога на Сході захищав житель села Уланів Олександр Серебрянський. Захищав до останнього подиху...

26 червня в районі населеного пункту Времівка Донецької області військовий під час обстрілу отримав поранення, несумісні з життям. Олександру було 55 років.

Тіло Героя до рідного села доправлять завтра, 30 червня. Маршрут пролягатиме вулицями Миру-Соборна-Польова. Орієнтовно на 13.00 місцевих жителів просять утворити живий коридор та гідно зустріти земляка.

Відео дня

Поховання заплановане на 1 липня, 10.30. Вічна пам’ять Герою та співчуття рідним!

На Миколаївщині 28 червня під час ворожого обстрілу касетними снарядами отримав несумісні із життям поранення Ян Чорний. Про це повідомив голова Тульчинської РДА Олександр Гаврилюк.

Ян був солдатом, механіком-водієм-електриком, вірним військовій присязі. Військовому було 40 років. Уродженець Томашполя.

— Він відчайдушно протистояв ворогові, сміливо рвався до бою і до останнього подиху вірив та наближав українську перемогу, — йдеться у повідомленні. — Тульчинська районна військова адміністрація висловлює щирі слова співчуття родині, односельчанам, побратимам, друзям, усім хто знав нашого Героя-земляка. Розділяємо тугу вашої втрати та сумуємо разом з вами. Доземний уклін, шана та повага Герою! Герої не вмирають!

 

Читайте також:

«Горить і палає». Наші захисники продовжують нищити техніку орків

Військовий пенсіонер вчить добровольців мінній безпеці та готує до зустрічі ворога

«По сантиметру рухався вперед». Історія виживання важкопораненого військового з Козятина

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (706)
  • Света Багінська

    Вічна пам'ять героям
  • Жучкіна Валентина

    Вічна пам'ять  героям
  • Ольга Попова

    Слава Героям України, царство небесне, вічна пам'ять
  • Нина Потапенко

    Вічна світла пам'ять царство небесне Героям України

keyboard_arrow_up