Військовий пенсіонер вчить добровольців мінній безпеці та готує до зустрічі ворога

Військовий пенсіонер вчить добровольців мінній безпеці та готує до зустрічі ворога
  • Добровольці Вінниччини вивчають військову справу. Під час таких навчань вони дізнаються багато актуальної інформації з мінної безпеки. Допомагає їм у цьому колишній військовий, який пройшов АТО та ООС.

Добровольчі формування Вінниччини на практиці опановували інженерну справу. Навчаються мінній безпеці та готуються до зустрічі ворога. Про це розповідають на фейсбук-сторінці «120 бригада територіальної оборони ЗСУ»

— Військовослужбовець з позивним «Інженер» прийшов 24 лютого до Сил територіальної оборони добровольцем. Він військовий пенсіонер. Раніше працював начальником інженерної служби спецпідрозділу «Ягуар», був учасником АТО (ООС), — зазначають у повідомленні. — Прийшов знову на службу, щоб поділитися своїм досвідом та знаннями з менш обізнаними бійцями. 

Військовий каже, що заняття з вивчення вибухонебезпечних предметів, протипіхотних та противотанкових мін допоможуть добровольцям надалі виконувати бойові завдання. 

Відео дня

 

Читайте також:

«По сантиметру рухався вперед». Історія виживання важкопораненого військового з Козятина

Допомога під час війни: 11 тисяч вінничан отримають продуктові набори

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Next

    Міни МОН 200, ( що на фото) це початок 70 років, зняті давно з озброєння навіть у паРаші. Писати потрібно тільки про те, на чому є елементарні поняття.
  • Читач48

    статья ни о чем  , еще и перекрученная

keyboard_arrow_up