Допомога під час війни: 11 тисяч вінничан отримають продуктові набори

Допомога під час війни: 11 тисяч вінничан отримають продуктові набори
  • Продуктові набори сформували з гуманітарної допомоги від швейцарських партнерів та з матеріального резерву Вінницької громади. Їх передадуть переселенцям та вразливим категоріям.

11 тисяч вінничан з вразливих категорій отримають продовольчу допомогу. Продовольчі набори також передадуть і для п'яти тисяч переселенців. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«Продуктові набори підготують для близько 11 тисяч жителів. Сформуємо їх за підтримки Швейцарії. Нагадаю, у рамках гуманітарної місії для Вінниці передали бакалею, закуплену в українських виробників, — зазначає голова Вінницької громади Сергій Моргунов. — Також виділяємо частину продуктів першої необхідності з резерву громади, який ми створили на період війни. Коли можна буде отримати допомогу, кожному повідомлять індивідуально — телефоном. Також продовжимо підтримувати людей з гарячих точок, яких прихистила наша громада. Можливості громади не безмежні, і ми вдячні нашим міжнародним партнерам та благодійним організаціям за допомогу людям. Разом — ми сильніші».

Продуктові набори отримають:

Відео дня
  • непрацюючі пенсіонери, розмір виплат яких не перевищує 2100 грн,
  • непрацюючі особи, які перебувають на обліку в управліннях соціального захисту населення Правобережне та Лівобережне департаменту соціальної політики і є одержувачами державної соціальної допомоги,
  • особи, які не мають права на пенсію, та особи з інвалідністю ІІ та ІІІ групи, розмір державної соціальної допомоги яких не перевищує 2100 грн.
  • непрацюючим особам з інвалідністю з дитинства, які є одержувачами державної соцдопомоги, особам з інвалідністю з дитинства ІІ та ІІІ групи в розмірі, що не перевищує 2100 грн. 
  • особи, які здійснюють догляд за тяжкохворою дитиною та є одержувачами допомоги відповідно до розділу V-Б Закону України «Про державну допомогу сім’ям з дітьми»,
  • непрацюючі особи, які досягли пенсійного віку, але не набули права на пенсію та люди, які опинились в складних життєвих обставинах.

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up