Після АТО пішов у поліцію. Історія поліцейського офіцера з Барської громади

Після АТО пішов у поліцію. Історія поліцейського офіцера з Барської громади
  • Старший лейтенант поліції Владислав Карий у свої 29 років уже встиг пройти АТО та службу за контрактом у Президентському полку. Нині він офіцер громади. Поліцейський розповів свою історію.

Владислав родом з Барської громади — село Міжлісся. Після закінчення навчання пішов служити у ЗСУ. Це був Президентський полк рота спеціального призначення. Служив там три роки за контрактом. З них 1,5 роки приймав участь в АТО.

— Прийшов у поліцію і мене запитали, куди хочеш йти служити. Я сказав, що в КОРД, але мені кажуть — треба бути діючим працівником поліції та мати офіцерське звання, — пригадує Владислав. — Запропонували служити у Вінниці, але мені це не підійшло територіально.

Нині, півтора року — на посаді поліцейського офіцера. Постійно займається порядком у громаді.

Відео дня

—  Якщо щось трапляється в громаді, то люди знають до кого вони можуть звернутися, — розповідає Владислав Карий. — Телефонують і на мобільний.

Окрім реагування на звернення, старший лейтенант поліції здійснює патрулювання, слідкує за безпекою дорожнього руху, громадською безпекою, перевіряє власників зброї, проводить профілактичні бесіди з дітьми та підлітками, піклується про переселенців, допомагає багатодітним сім’ям, а також тим, хто опинився у складних життєвих ситуаціях.

— Мене найбільше мотивує і надихає працювати вдячність людей, які бачать і цінують роботу поліцейського, — ділиться Владислав Карий. — А поза роботою надихає донечка Аміна. Поліцейський сумує за нею і мріє про відпустку, щоб побавитись із донею, по закінченню війни, коли вона повернеться до рідного дому.

Детальніше про Владислава дізнавайтеся у наступному відео:

 

Читайте також:

Від його промови плакали усі. Село на Ямпільщині зустріло Героя, який повернувся з полону

Через місяць мало бути весілля. На Вінниччині прощались із 24-річним воїном-Героєм

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up