Через місяць мало бути весілля. На Вінниччині прощались із 24-річним воїном-Героєм

Через місяць мало бути весілля. На Вінниччині прощались із 24-річним воїном-Героєм
  • У Погребищенській громаді провели в останню путь воїна-героя Віктора Чагіна, який загинув у боях під Херсоном.
  • Прощались із 24-річним Віктором у рідному селі Павлівка 19 листопада 2022 року.

Віктор Чагін народився у 1998 році. З 2004 року навчався у Павлівській школі, після чого вступив на навчання до Вінницького фахового коледжу Національного університету харчових технологій, де у 2017 році одержав професію техніка-технолога.

З травня 2018 по грудень 2019 року проходив строкову військову службу в ЗСУ. До початку війни працював у ряді фірм в місті Київ.

Як тільки почалася агресія, Віктор серед перших мешканців села став до лав територіальної оборони, а з 11 квітня 2022 року пішов безстрашно боронити рідну землю від рашистської нечисті.

Відео дня

На посаді стрільця-санітара механізованого відділення в/ч 0666 30 серпня 2022 року загинув поблизу населеного пункту Таврійське Херсонського району Херсонської області.

Вчора, 19 листопада, Героя громада проводила в останню путь. Віддати шану воїну прийшли рідні, близькі, друзі, жителі навколишніх сіл, військові побратими, представники та депутати міської ради, священнослужителі.

— Вони, приклонивши коліно, простеливши вулиці рідного села осінніми квітами, проводили Героя в його останній земний шлях, подумки дякуючи за мирне небо над головою, — цитуємо повідомлення Погребищенської міської ради. — Поховали земляка-Героя з усіма почестями під залпи почесної варти та Державний Гімн України.

У Віктора залишились батьки, сестра та наречена, з якою він мав одружитись у вересні.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Орден «За мужність» вручили дружині загиблого військового Миколи Войтка

«У полоні відрізали руку». 19-річний захисник Маріуполя освоює біонічний протез

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (476)
  • Надія Жук - депутат Нововолинської міської ради

    Вічна пам'ять Герою
  • Тетяна Луганська

    Вічна пам'ять, царство небесне.Слава Герою.
  • Тетяна Вихристюк

    Вічна пам'ять Герою.
  • Лариса Ковцун

    Вічна пам'ять Герою

keyboard_arrow_up