«Пацанка» Женя Мазур розповіла про смерть матері, опіку над братом та нову дівчину

«Пацанка» Женя Мазур розповіла про смерть матері, опіку над братом та нову дівчину
  • Переможниця четвертого сезону шоу «Від пацанки до панянки» Женя Мазур дала відверте інтерв'ю.
  • Дівчина поділилася своїм болем, розповіла про нові обов'язки та зазначила — була не готова до цього всього. 
  • Під час розмови у Жені весь час виднілися сльози на очах. Дівчина у своїх 21 уже встигла перенести чимало труднощів. 

Стартував новий сезон спецпроекту «Предметка» з Сергієм Нікітюком. Героїнею першого випуску стала вінничанка Женя Мазур. Її інтерв'ю з'явилося на ютубі 18 вересня.

Вінничанка, нагадаємо, брала участь у четвертому сезоні шоу «Від пацанки до панянки». Вона прийшла на шоу, щоб позбутися тяги до наркотиків. Їй не лише це вдалося. Женя з пацанки стала стриманою леді, яка отримала перемогу та головний приз у 100 тисяч гривень. Також її вручили золоту брошку.
У березні цього року Мазур «засвітилася» на шоу «Дурнєв шукає хлопця»: У переможниці «Пацанок» забрали головний приз — золоту брошку (ВІДЕО 18+).

На початку інтерв'ю Сергій Нікітюк розпитував вінничанку про проект та життя після нього.

Відео дня

Женя розповіла, що одразу після шоу переїхала з Вінниці до Києва. Працювала баристою. Ця професія їй не подобалась, згодом пробувала себе як фотограф. Але вона не любить брати на себе відповідальність, їй простіше не працювати. Дівчина нагадує, що раніше була баригою та хотіла знову до цього повернутися. Були думки почати знову вживати наркотики. На щастя, змогла себе втримати. Допомогли їй у цьому психологи.

Пів року тому життя вінничанки кардинально змінилося. Важкохвора мама померла. У Жені залишився менший брат, якому дівчині довелося стати опікуном. Дівчина, яка не готова до відповідальності за своє життя, стала відповідати тепер уже за два.

Про сімейні труднощі Женя розповідає з великим болем та не може стримати сліз. Жаліє, що не була більше з мамою поруч, коли та хворіла. Розповідає про зраду брата, який не захотів бути ні з нею, ні зі своєю тіткою. Хлопчик обрав жити з батьком, який вживає алкоголь та раніше не був присутній у його житті. Женя припускає, що чоловік має злий намір — прибрати до рук квартири, які їм з братом залишилися після мами. У Вінниці родина має дві квартири.

Заспокоює її лише кохана дівчина, яка живе в Узбекистані. До неї вінничанка уже переїхала та розпочала нове життя за кордоном. 

Женя зі своєю дівчиною

Мазур відзначає, що Вінниця для неї «дно» та тут вона у «повному лайні». Не змогла вона знайти у рідному місті щастя та спокою.

Детальніше про життя Жені Мазур дізнавайтеся в наступному відео:

 

Читайте також:

Вінницька актриса стала зіркою нового українського серіалу «Пікнік»

Взяли «на гарячому» начальника районного відділу ДСНС. Хто саме попався на хабарі?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Елена Маркина-Кравец-Поуданен

    прежде чем ее судить , надо знать все , что происходило с ней с детства, а не смотреть только то что показывали из шоу и писали
  • Mari Kohan

    Дно побачило дно. Тебе чекають найпрестижніші універи, а найстабільніші країни бачать тебе своїм міністром.
  • Алла Высоцкая-Зарубенко

    Навіщо ця інформація, теж мені героїня, щоб молодь брала приклад?
  • Наталія Смаль

    Достойні молоді люди гинуть, а біомаса живе. Ось так і вироджується світ. Покидьків стає все більше і більше.

keyboard_arrow_up