Вінницька актриса стала зіркою нового українського серіалу «Пікнік»

Вінницька актриса стала зіркою нового українського серіалу «Пікнік»
  • На телеканалі СТБ стартував показ нового українського серіалу «Пікнік».
  • У ньому знялася вінницька акторка театру та кіно Людмила Загорська.

«Харизматична і приваблива акторка Людмила Загорська не перестає дивувати своїх прихильників новими неочікуваними амплуа та майстерними перевтіленнями. Цього року жінка взяла участь у зніманні мелодрами Пікнік від СТБ. Гостросюжетний серіал розповість про те, як темна шафа зі скелетами може не витримати масштабів брехні, яку вона раз за разом ховає у своїх закутках. У якій роль Людмила Загорська з’явиться перед глядачами цього разу: протагоністки чи антагоністки? Не витрачайте часу на роздуми, а краще дивіться серіал Пікнік, аби відкрити нову грань таланту акторки», — пишуть на сайті на Телепортал.

Про що новий серіал

Ключовою темою мелодраматичного серіалу стає криза середнього віку. У роботі поєднуються декілька сюжетних ліній. Долі усіх героїв тісно переплетені.

Відео дня

У центрі подій родина Віри і Олега Лапіних. Вони одружені уже 17 років, мають доньку та сина. 

Олег та Віра почали віддалятися один від одного. Переломним моментом для них став пікнік з друзями. Після такого відпочинку змінилося життя кожного присутнього та відкрилися старі таємниці, які були до цього ретельно приховані.

Дивитися серіал можна за посиланням. Додаємо першу серію, щоб ви могли зорієнтуватися, чи до душі вам нова стрічка.

Людмила Загорська почала зніматися у кіно з 2003 року

Людмила Загорська народилася у Вінниці в 1973 році. 

З дитячих років займалася хореографією та вокалом в ансамблі народного танцю «Барвінок» при Вінницькому місцевому центрі художньо-хореографічної освіти, грала на скрипці, співала сольно та у хорі.

Батьки актриси — інженери-технологи, проте мати дівчини обожнювала театр і з трьох років водила доньку на дорослі спектаклі.

Після 11-го класу Людмила вступила до Київського державного інституту театрального мистецтва ім. І. Карпенка-Карого.

Закінчила курс Ю. Н. Мажуги з червоним дипломом у 1994 році.

У лихі 90-і фільмів знімали мало, а спектаклів було небагато. Після закінчення інституту Людмила грала спектаклі у школах та санаторіях, створювала з колегами мінітеатри. 

Перша роль Людмили була у фільмі «Леді Мер» 2003 року. Надалі почали з'являтися все нові і нові роботи. Останнім дебютом став серіал «Пікнік». Серед популярних стрічок «Повернення Мухтара» та «Тато Ден».

Вінниччина славиться багатьма відомими особистостями. Про когось із них відомо лише в нашій країні, хтось став успішними за кордоном. У наступному матеріалі розкажемо про зірок кіно і телебачення: Наші в кадрі. ТОП вінничан, які стали зірками телебачення і кіно.

 

Читайте також:

Безпека на дорозі, закриття «наливайок» та діти без поля. Огляд петицій тижня

ГРВІ та грип в області. Назвали райони, де найбільше спалахів недуги

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Рахімова Людмила

    А до того її в кіно ніби ніхто не бачив майже в кожному українському серіалі вона є
  • Юлия Дремлюга

    Серіал чудовий! Актори справжні професіонали👍

keyboard_arrow_up