«На війні головне вижити, а після війни — жити»: вінничанин «Шаляпін» воює до перемоги

«На війні головне вижити, а після війни — жити»: вінничанин «Шаляпін» воює до перемоги
  • До початку повномасштабного вторгнення військовослужбовець із позивним «Шаляпін» працював головним спеціалістом відділу Міністерства у справах ветеранів України у Вінницькій області.
  • Зараз він служить в роті окремого батальйону 120 бригади територіальної оборони ЗСУ.

 

Історію про військовослужбовця із позивним «Шаляпін» виклали на сторінці роти окремого батальйону 120 бригади територіальної оборони ЗСУ.

— На війні головне вижити, а після війни — жити, — вважає технік роти окремого батальйону 120 бригади територіальної оборони ЗСУ «Шаляпін».

До початку повномасштабного вторгнення захисник працював головним спеціалістом відділу Міністерства у справах ветеранів України у Вінницькій області. З 2014 по 2015 роки брав участь в АТО в складі 9 ОМПБ, який виконував завдання по наступу та утриманню звільнених територій півдня Донецької області та посилення кордону з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим. Встиг побувати на посадах кулеметника, навідника, гранатометника, головного сержанта роти.

Відео дня

В 2019 році підписав контракт з теробороною на проходження служби в резерві. А нині військовослужбовець — ТВО заступника командира роти з морально-психологічного забезпечення 171 батальйону ТрО ЗСУ.

— Перемога — це наш єдиний вихід як держави, нації та народу у цій війні, — каже «Шаляпін».

Поразка означатиме знищення та забуття нашого минулого, теперішнього і майбутнього й рабство наших дітей, онуків, правнуків.... Аби цього не сталося українці обов’язково мають перемогти.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Залишатися непомітними для противника: розвідник «Білка» про війну та перемогу

Війна очима військових: нацгвардієць «Кувшин» бачив, як висаджується російський десант

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up