Залишатися непомітними для противника: розвідник «Білка» про війну та перемогу

Залишатися непомітними для противника: розвідник «Білка» про війну та перемогу
  • Військовослужбовець «Білка» проходить службу у взводі розвідки на посаді головного сержанта окремого підрозділу 120 бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.
  • Від початку повномасштабного вторгнення пішов добровольцем захищати Україну.
  • Військовослужбовець впевнений, що найголовніше у його роботі — це довіра між побратимами, які в одному підрозділі.

На сторінці 120 бригади опублікували історію про розвідника з позивним «Білка»

У розвідників – своя специфіка: спостереження, аеророзвідка, пошук ворожих цілей… і при цьому всьому залишатися непомітними для противника. Наші військовослужбовці – безстрашні, сильні та винахідливі. У них не має жалю до окупантів, які прийшли на нашу землю, але при цьому збереглася доброта та людяність до усього свого, рідного.

«Білка» пригадує, як виконували завдання по обороні міста Бахмут. Через кілька тижнів, як взвод заїхав на позиції, до них прибився пес.

Відео дня

— Спочатку ми не хотіли приручати тварин, адже це також відповідальність, — каже військовослужбовець. — Але коли навколо лунали вибухи, собака також з нами бігла у підвал, стало дуже її шкода. Так вона з нами і залишилась. Назвали її Гільза. Коли їхали на ротацію, то забрали собаку разом із собою, оскільки вже звикли до неї, а вона до нас. Любить під час тренувань бавитися із дроном, коли той злітає.

Військовослужбовець стверджує, що перемога для нього настане лише тоді, коли ми звільнимо нашу країну від постійного гніту з боку "москалів".

— Ми воюємо заради мирного майбутнього наших родин. Усі рідні та близькі нам люди поставились з розумінням та підтримкою до нашого рішення, вони нам довіряють, тож не маємо права їх підвести чи зрадити. А після війни будемо відновлювати нашу славну Україну, —  зазначає розвідник.

На зображенні може бути: 1 особа, військова форма та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 1 особа та тварина

На зображенні може бути: 3 людини, на відкритому повітрі та текст «бахмут»

На зображенні може бути: 2 людини та на відкритому повітрі

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Бойове хрещення пройшло у запеклому бою» — морпіх «Гора» розповідає про війну

У Чорне море ворог вивів 13 кораблів, серед яких чотири носія крилатих ракет «Калібр

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up