На Донеччині загинув молодший сержант з села Уланівка

На Донеччині загинув молодший сержант з села Уланівка
  • Поблизу населеного пункту Невельське Покровського району Донецької області 15 вересня 2023 року загинув молодший сержант Сергій Драч, 1991 року народження, житель села Уланівка.
  • Сьогодні, 19 вересня, Герой на щиті повернувся до рідної домівки.

— Він мав би ростити своїх донечок, бути парою коханій дружині Яні, залишатись міцною опорою мамі Оксані Олександрівні, працювати задля своєї родини, своєї держави, радіти кожному дню, але війна обірвала молоде життя… Це втрата нашого цвіту, квіту України, — пише Іллінецька міська територіальна громада.

З квітами та на колінах воїна зустріли жителі громади. На кладовищі у селі Якубівка відбувся мітинг-реквієм та прощання із Захисником України.

Відео дня

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героїв! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Вінничанин оскаржив рішення про 3400 гривень штрафу за неявку до центру комплектування

Син загиблого нацгвардійця отримав паспорт громадянина України з рук Президента Зеленського

«Вірні завжди повинні бути вдома»: у Вінниці провели захід на підтримку військовополонених

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up