«Ми подолаємо орків». Тренер з карате кіокушинкай пішов добровольцем у тероборону

«Ми подолаємо орків». Тренер з карате кіокушинкай пішов добровольцем у тероборону
  • Війна змінила життя для всіх українців. Вінничанин, який працював вчителем, реабілітологом та тренером з карате кіокушинкай, пішов захищати країну. Тепер в його руках зброя.

Історію військового розповіли на сторінці «120 бригада територіальної оборони ЗСУ».

— В мирний час він був вчителем і реабілітологом в інклюзивно-ресурсному центрі, а нині опановує військову справу. Тероборонівець «Сенсей» до війни також працював в спортивній школі тренером з карате кіокушинкай, — зазначають у повідомленні. — Має чимало винагород зі змагань, адже спортом займається 26 років. Зізнається, ніколи не думав, що доведеться взяти до рук зброю. Але коли постала загроза — не вагався жодної хвилини, пішов добровольцем у тероборону.

Відео дня

Чоловік вірить у перемогу та уже має плани, які втілить після неї. Хоче до родини, хоче з ними побути разом та відпочити. Саме сім'я надихає його та допомогає.

Воїн каже, що головне не втрачати надію.

«У мене зараз просто ненависть до всього російського. Перемога обов'язково за нами! Іншого вибору в нас не має! Я знаю сотні людей, які її наближають: солдати, що воюють, хлопці і дівчата, які займаються волонтерською допомогою, лікарі, які рятують наших захисників, — каже військовий. — Ми подолаємо орків».

Редакція RIA/20 хвилин має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! Відстежувати новини про наших Героїв можна за посиланням.

 

Читайте також:

Танкіст з Літина, який став Героєм України, розповів свою історію боїв на Херсонщині

Замість музичних інструментів — зброя. Керівник оркестру з Вінниці пішов до війська

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗️ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

  • Стоп Вийни

    .

keyboard_arrow_up