«Головне — вірте в ЗСУ, і перемога буде за нами»: вітання вінничанам від військових

«Головне — вірте в ЗСУ, і перемога буде за нами»: вітання вінничанам від військових
  • Редакція RIA/20minut.ua підготувала для вас новорічні відеопривітання від наших військових — найсміливіших людей на планеті, які захищають нас, рідну землю та борються за щасливе майбутнє кожного українця та українки.

Наші сміливі захисники та захисниці на фронті щодень борються за нашу свободу та незалежність, вони відстоюють правду та показують незламність українського духу. Напередодні новорічних та різдвяних свят ми маємо пишатися та дякувати нашим військовим за відвагу. Військовослужбовці захищають Україну, аби у Вінниці та в інших містах країни мирні люди були в безпеці. Аби ми продовжували життя, тримали економіку, виховували дітей, волонтерили…

Наші земляки-військові записали для вас відеопривітання з прийдешніми святами. А ми — подякуймо їм словом, а ще краще донатом. 

Відео дня
v class="video-block">

Валерій Сиверчук, начмед 4 танкової бригади ЗСУ:

— Привіт Вінниця та Вінниччина! Скоро Новий Рік, і ми з великими сподіваннями зустрічаємо 2023-й. Бо це буде точно нашим роком перемоги! Так, це може бути не одразу в січні чи лютому. Але ми впевнені, що таки дочавимо цього ворога, і впевнені, що перемога точно буде за ними. Завдяки тому, що у нас справжні козаки. Завдяки тому, що нам допомагає весь народ, який є в Україні. Ми точно знаємо, що ми незламні. Всіх з Новим Роком! Бажаю перемоги. Не можу ще чогось бажати, бо все інше ми зробимо. Ми сильна нація, ми сильні люди. А Вінниччина взагалі супер. Тому ні в чому не сумнівайтеся, а вірте в ЗСУ. Від імені четвертої танкової бригади я вам гарантую, що ми зламаємо цих йолопів, які прийшли нам розказувати, як ми мусимо жити. Слава Україні! Героям Слава! Все буде Україна! 

Олександр Яремчук «Прораб», десантник-розвідник: 

— Ворог намагається занурити нас у пітьму, але ми запалимо святкові гірлянди. Може, вони світитимуть від павербанків, а, можливо, це будуть залпи гармат. Ми вечерятимемо при свічках, але у колі друзів, побратимів та рідних. Українцям цього року насправді є, що святкувати. Ми змогли відстояти нашу країну. Ukraine is the capital of great people. А русні п*зда. Святкуймо, друзі!

Олександр Мончак «ОСА», головний сержант взводу:

— Дорогі вінничани, дорогі українці, дорогі народи, які проживають на території України, дорогі українці світу. Дорогі, як казав наш поет, і мертві, і живі, і не народжені. Дозвольте вас всіх привітати з прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим! В кожного дорога до Христа своя. Цьогоріч Україна несе дуже тяжкий хрест, але ми змогли пронести його, і несемо далі. Бог дав нам сили, показав нам шлях і дав нам друзів зі всього світу. Бог любить Україну. В прийдешньому Новому році я прошу вас починати мріяти. Мріяти про те, як ми переможемо. І як почнемо відбудовувати свої зруйновані міста та села.

Зробимо ті міста та селі, які залишилися не торкнуті війною, кращими, сучасними, технічними. Я прошу вас мріяти. Нехай кожен з вас буде сильніший та мудріший. Я прошу мріяти про те, як кожна наша родина стає здоровішою, заможнішою, щасливішою. Мріяти про те, яку Україну відбудуємо з вами собі на радість, і на заздрість тим, хто за поребриком. Бог нам допоможе в цьому. Мій товариш Леонід Муха казав: «Не словом, а ділом. Не плачем, а мечем». Діємо, і втілюємо свої мрії в життя. 

Олександр Петлінський «Айдар», гранатометник:

— Щиро вітаю всіх українців з Новим Роком та Різдвом Христовим! Хочу побажати терпіння, міцної віри в ЗСУ та сподіваюся на якнайшвидшу перемогу! Вірте в ЗСУ! Слава Україні! Героям Слава!

Юрій Охримчук, військовий ЗСУ:

— Цей рік був для нас непростий. Однак повномасштабне вторгнення росії нас всіх згуртувало та дало нам сили. Завдяки Збройним Силам України ми потроху просуваємося та відвойовуємо наші українські території. Наступний 2023 рік буде для нас непростий теж, адже у нас попереду ще безліч справ та роботи. Головне вірте в ЗСУ. Хочу привітати вас з прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим. Бажаю, аби в кожній домівці настав мир. Нехай над усією Україною буде мирне небо. 

Федір Мельник «Шива», начмед:

—  Зовсім скоро прийде до нас Новий рік. Цей рік був дуже важкий для багатьох людей, було багато дуже негативних речей, які так чи інакше вплинули на життя кожного українця. Ви прекрасно знаєте та розумієте, про що я говорю. Але й є багато дуже крутих та гарних речей, наприклад, об'єднання нації. Це величезна енергія, яку ми відчуваємо, знаходячись на фронті. Якби не було цієї підтримки, то нам би було набагато складніше. Наша армія не мала б такої моральної переваги. Дякую вам за це! Я бажаю, щоб ми цю енергію зберегли і помножили. Це дуже важливо. Коли хлопці прийдуть з фронту, то загострене відчуття справедливості буде їх спонукати змінювати цю країну. Дуже важливо, щоб підтримка народу залишилася. Все буде Україна!

 

Читайте також:

Добрі справи та ініціативи вінничан, які вони втілили в життя впродовж 2022 року

Відео до сліз! Нову пісню гурт «ТІК» присвятив всім, хто віддав життя за Україну

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Вікторія Гончарук

    Бережи, Боже, наших мужніх захисників🙏🙏🙏
  • Зоя. Гульчак

    Доземний уклін вам наші любі захисники Божої опіки та допомоги завжди і повсякчас
  • Ніна Попічко Ткаченко

    Дякуємо вам наші захисники захисниці зсу бережи вас боже благословення на довгі роки ангела охоронця вам наші захисники
  • Лана Рибальченко

    Слава ЗСУ!💙💛

keyboard_arrow_up