Герой України з Вінниччини одружився. Світлини щасливих молодят

Герой України з Вінниччини одружився. Світлини щасливих молодят
  • На весільний рушник став мужній військовий Дмитро Тодоров та його кохана Сніжана.
  • Чоловік захищає нашу землю і торік отримав звання Героя України.

Дмитро та Сніжана сьогодні, 1 червня, офіційно оформили свій шлюб в Тульчині. Привітати подружжя Тодорових прийшли друзі та родина.

Від щирого серця вітаємо закоханих. Бажаємо, щоб ваше життя було сповнене родинного затишку та благополуччя, а ваша подружня стежка — довгою й щасливою в незалежній та мирній Україні.

Відео дня

У 2022 році Володимир Зеленський нагородив бійця Тодорова орденом «Золотої Зірки» та присвоїв звання Героя України за особисту сміливість та надзвичайну ефективність в боях проти російських загарбників.

Молодий Герой України родом з села Суворовське Тульчинської міської територіальної громади. Учасник бойових дій у зоні проведення ООС. Професійний військовий. Контрактник. Командир роти. Навчався у Суворівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. З дитинства мріяв стати професійним військовим та служити у Збройних Силах України.

Хлопець все своє свідоме життя займається спортом. Дмитро Тодоров — вихованець Клубу Бойових Мистецтв «Гепард». Він призер чемпіонату Вінницької області зі змішаних єдиноборств ММА, переможець Всеукраїнського турніру з ММА «Битва за Тульчин», а також учасник чемпіонату України з універсального бою.

 

Читайте також:

Усмішки побачите на кожному кадрі: День захисту дітей у світлинах

Одяг вінничан початку ХХ століття: у краєзнавчому музеї відкрилася тематична виставка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Валентина Панчук

    Щирі вітання молодим.Щастя здоров'я на довгі роки
  • Ніна Маленкова-Зеленська

    Щастя,Вам,на довгі роки!!!
  • Ольга Адамович

    Будьте щасливі!
  • Next

    Можу щиро приєднатись до вітань молодятам, і побажати щасливого сімейного життя,  та продовження успішної служби по захисту нашої Батьківщини.

keyboard_arrow_up