Усмішки побачите на кожному кадрі: День захисту дітей у світлинах

Усмішки побачите на кожному кадрі: День захисту дітей у світлинах
  • 1 червня — Міжнародний день захисту дітей. Україна святкує його з 1998 року. Вдруге його відзначали в умовах повномасштабного вторгнення. 
  • У матеріалі зібрали світлини з різних заходів. На фото радісна малеча, яка підіймає настрій та дарує бажання не здаватися, адже нам є для кого жити.

462 дні як у наших дітей відібрали право на щасливе дитинство. Сьогодні малечі нагадали, що таке свято та радість.

На території спортивного комплексу «Динамо» влаштували свято з 16-ма локаціями. Волонтери, поліцейські та рятувальники розважали діток, розповідали цікавинки та знайомили з професійним інвентарем.

Відео дня

Аніматори, патріотичний аквагрим, творчі, розважальні, пізнавальні та спортивні локації очікували на пів сотні дітей. Усі малюки отримали подаруночки та стали учасниками розіграшу. Щасливчики, які виграли у лотереї, отримали футбольні та волейбольні м’ячі, спортивний інвентар.

— Мужні та сильні діти випробовували свої сили у поєдинку зі спецпризначенцями роти поліції особливого призначення. В центрі дитячої уваги був кінологічний центр поліції області, які продемонстрували роботу службових поліцейських собак та лабораторія із виготовлення кукурудзяних паличок. Криміналісти поділились з гостями секретами, які допомагають поліцейським збирати «зачіпки» та докази злочинів, — розповідають про захід у поліції Вінницької області. — Тривалий час діти не могли залишити й вибухотехнічну локацію. Спеціалісти-вибухотехніки розповіли дітям про небезпеку, яку можуть нести підозрілі предмети. Поліцейські нагадали дітям правила безпеки, які врятують життя та здоров’я. Разом із патрульними поліцейськими дітки вчились правилам дорожнього руху. А поруч із рятувальниками маленькі гості відчули себе справжніми вогнеборцями, саперами та водолазами!

— Попри війну ми не повинні забувати дарувати тепло, усмішки та міцні обійми дітям. Сподіваємось, що змогли подарувати їм хоч краплю радості, — пише патрульна і публікує фото.

Тим часом у Центральному парку юні вінничани плели маскувальні сітки для наших захисників.

«Діти — наше майбутнє» — пише Тульчинський районний відділ поліції. Їх працівники сьогодні теж організували свято для малечі.

Також у Вінниці провели свято для діток з малозахищених верств населення:

А діти Захисників та Захисниць, що поклали своє життя за свободу та незалежність України відвідали екскурсійну поїздку містом:

 

Читайте також:

День захисту дітей: куди зводити свою малечу 1 червня

Бердвочинг — чудовий відпочинок та хоббі. Що це таке та як долучитися?

Одяг вінничан початку ХХ століття: у краєзнавчому музеї відкрилася тематична виставка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up