Спортсмен, воїн та Герой. Солдату з Вінниччини дали орден та присвоїли почесне звання

Спортсмен, воїн та Герой. Солдату з Вінниччини дали орден та присвоїли почесне звання
  • Військовому Дмитру Тодорову присвоєли почесне звання Героя України з врученням ордену «Золота Зірка».

Президент 2 травня видав Указ, в якому за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України ефективність у боях проти окупантів та проявлений героїзм уродженцю Вінниччини, учаснику російсько-української війни, старшому лейтенанту Дмитру Тодорову присвоїли звання Герой України з врученням ордену «Золота Зірка».

Молодий Герой України родом з села Суворовське Тульчинської міської територіальної громади. Учасник бойових дій у зоні проведення ООС. Професійний військовий. Контрактник. Командир роти. Інформує Вінницька обласна державна адміністрація.

Навчався у Суворівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. З дитинства мріяв стати професійним військовим та служити у Збройних Силах України.

Відео дня

— Хлопець все своє свідоме життя займається спортом. Дмитро Тодоров — вихованець Клубу Бойових Мистецтв «Гепард». Він призер чемпіонату Вінницької області зі змішаних єдиноборств ММА, переможець Всеукраїнського турніру з ММА «Битва за Тульчин», а також учасник чемпіонату України з універсального бою, — зазначають у повідомленні. — Сьогодні Дмитро продовжує захищати суверенітет і територіальну цілісність України. Він виконує бойове завдання на території Донецької області.

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1152)
  • Олеся Мириева

    Божого благословіння!!!
  • Светлана Орловская

    Ангела тобі і вдачі.
  • Вика Вирич

    Низький уклін!Божої опіки!
  • Михайло Васильович

    Я пишаюся тобою

keyboard_arrow_up