Єдина у світі оперна діва з музичним інструментом майбутнього. Вінничанка підкорила ТБ-шоу

Єдина у світі оперна діва з музичним інструментом майбутнього. Вінничанка  підкорила ТБ-шоу
  • Єдина у світі оперна діва, яка грає на лазерній арфі — випускниця Вінницького педуніверситету 37-річна вінничанка Ольга Поліщук.
  • На шоу «Україна має талант» діджейка з псевдонімом NovaЯ вперше показала обличчя і зіграла на музичному інструменті майбутнього, чим завоювала захоплення журі.
  • Як з'явився у дівчини диво-інструмент і який відомий трек за її авторства ви знаєте — читайте далі.

У четвертому випуску шоу «Україна має талант» виступила діджейка на лазерній арфі NovaЯ. 37-річна Ольга Поліщук — єдина у світі оперна діва, яка грає на музичному інструменті майбутнього.

Своїм виступом на країна має талант Ользі вдалося викликати захват суддів і отримати чотири «Так».

Відео дня

— Та оперна діва з лазерною арфою, яка підкорила серця мільйонів українців — наша вінничанка, випускниця музично-педагогічного факультету Вінницького Педагогічного університету, Ольга Поліщук! — написала на власній сторінці у Фейсбуці професор ВДПУ, народна артистка України Ірина Швець. — Це був «зірковий» випуск! Наразі Ольга відома співачка, яка працює у жанрі експериментальної музики. 

Ольга має рідкісний талант — професійно співає трьома різними манерами: естрадною, оперною і етнічною. Вона першою з українських співачок почала створювати костюми, що світяться, і виступати в них.

У грудні 2019 року Поліщук була удостоєна нагороди Жінка III тисячоліття за внесок у розвиток сучасної музики та мистецтва.

У свій час лазерну арфу Олі подарував чоловік Ігор, але дівчина чомусь боялася навіть підходити до незвичайного музичного інструменту. За рік Ігор запропонував дружині влаштувати фотосесію з арфою. Тоді Оля і зрозуміла, що нема чого боятися цю «дивину». І вже чотири роки грає на лазерній арфі.

Усі знають її голос по саундтреках до відомих програм Світське Життя та HD Fashion TV, але в обличчя артистку раніше ніхто не знав.

— Коли люди дізнаються, що ця композиція написана і виконана в Україні мною, дуже дивується, — говорить відома вінничанка. — Багато хто обирає шлях на Європу, я ж хочу жити і творити тут. Бо Україна має талант, але вона мало що про нього знає.

Пропонуємо переглянути виступ Ольги Поліщук на шоу «Україна має талант», побачити диво арфу та послухати знайомий трек в виконанні вінничанки.

 

Читайте також:

Улюблені актори-земляки. Розповідаємо про вінничан, які зіграли яскраві ролі в кіно

Олександра Яремчук отримала американську візу та поїде на «Міс Світу». Яку сукню там одягне?

Попелюшка з Рахнів Лісових. Ведуча «Танців з зірками» Іванна Онофрійчук вийшла заміж за мільйонера

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up