Попелюшка з Рахнів Лісових. Ведуча «Танців з зірками» Іванна Онофрійчук вийшла заміж за мільйонера

Попелюшка з Рахнів Лісових. Ведуча «Танців з зірками» Іванна Онофрійчук вийшла заміж за мільйонера
Фото: JetSetter
  • Ведуча «Танців з зірками» Іванна Онуфрійчук нарешті офіційно розписалась зі своїм чоловіком, бізнесменом Алмазом.
  • Так, закохані ще в лютому влаштували пишне весілля на Мальдівах. Втім, офіційно їх шлюб зареєстрованим не був.
  • Деталі найголовнішого в житті свята дівчини з Шаргородського району і казахського мільйонера — в нашій публікації.

Ведуча «Танців з зірками» 35-річна Іванна Онуфрійчук нарешті офіційно вийшла заміж. Річ у тім, що дівчина родом з Рахнів Лісових, зі своїм коханим, казахським мільйонером Алмазом, довго не могли визначитися, в якій країні вони хотіли б стати чоловіком та дружиною. Пара обирала між Україною та Швейцарією, де мешкає наречений. Поки думали, де розписуватися — зіграли гучне весілля на Мальдівах в лютому. 

Весілля на Мальдівах

Телеведуча розповідала, що на весілля на островах Алмаз витратив всі гроші, які відкладав на велику квартиру в Швейцарії. Точну суму Іванна не назвала, але це нібито біля мільйона доларів. Мабуть через фінансові питання пара відмінила ще одне весілля в Стамбулі, яке планували на літо.

Після неофіційного весілля та інших гулянь, які так полюбляє наша землячка, офіційно одружитися закохані вирішили в Києві 11 листопада. Радісною подією ведуча «Танців з зірками» поділилася у сторіз на своїй сторінці в Instagram.

Відео дня
Весілля в Києві

«Сьогодні той важливий день, до якого я готувалась останні декілька тижнів. Тепер офіційно дружина Алмаза. Я хотіла відсвяткувати друге весілля в Україні, адже я пишаюся своєю Батьківщиною. Для мене було важливо показати рідним Алмаза привітність Києва на познайомити його рідню зі своєю», — поділилася ведуча в соцмережі.

Алмаз, кришталь, перли і циркони

На весілля у столичний Fairmont Grand Hotel було запрошено понад 80 гостей. Місце прикрасили улюбленими квітами ведучої — червоними трояндами, з яких їй також склали букет нареченої. На присутніх чекали розкішний бенкет і запальні танці під хіти Дана Балана, Вєрки Сердючки, TamerlanAlena,  Freedom Jazz та інших виконавців. Ведучим церемонії був Тимур Мірошниченко, а святкового вечора — Володимир Такудіс. 

Наречена Івана протягом свята продемонструвала три весільні образи: сукню-рибку, пишне вбрання від Adamaris і вечірнє — від Frolov.

Особливої уваги вартує образ, який красуня обрала для церемонії розпису. Для пошиття цієї сукні майстри використали 35 метрів ексклюзивно виготовленого мережива, 4 кг кришталю, 2 кг бісеру, 1 кг перлів і понад 3000 цирконів у діамантовому огранюванні. Щоб пересуватися в такій королівській сукні, Іванні знадобилася допомога шести людей.

Минулого тижня коханий Іванни прилетів в Україну зі Швейцарії. Всі думали, що його приїзд приурочений до сімейного вечора на «Танцях з зірками», але виявилося, що була куди більш важлива причина.

Нагадаємо, з казахським мільйонером Алмазом ведуча шоу «Без краватки» Іванна Онуфрійчук познайомилася в 2018 році на елітному курорті в Іспанії. Чоловік займається аграрним бізнесом. У них зав'язалася дружба, коли дівчина перебувала в романтичних стосунках із іншим чоловіком, а Алмаз був одруженим. Через рік майбутній обранець запропонував їй зустрічатись, в 2020 році зробив пропозицію.

Зараз Іванна та Алмаз живуть на дві країни — у Швейцарії і в Україні, а також часто подорожують по світу. З собою в мандри часто беруть сестер, маму і бабусю Іванни, кота Персика.                                                               

                                                           Фото з Instagram Іванни Онуфрійчук

Читайте також:

Вінничанка — ведуча нового сезону «Танці з зірками». Цікаві факти про Іванну Онуфрійчук

Тато банкір, коханий ІТ-шник. Переможниця «Міс Україна 2021» Олександра Яремчук розповіла про себе

«Стовідсотковий сім'янин»: рідні про кращого гравця «Динамо» калинівчанина Віталія Буяльського

Коментарі (82)
  • Анна Остапенко

    Зря Иванна все это показывает украинскому народу,никто за нее искренне не пордуется, позавидуют и обосрут
  • Олена Волинець-Крива

    В-І-Т-А-Ю !!! Божого благословіння вам!!!
  • Аліса Рузіна

    Яка заздрісь?. Реально плаття не гарне. Новина ні про що. Порадіти за кого? За міліонера? Вони ж нам яким боком???
  • Александыр Пустовит

    щастя симейного счастя головне щоб розумил один одного

keyboard_arrow_up