Вінничанка — ведуча нового сезону «Танці з зірками». Цікаві факти про Іванну Онуфрійчук

Вінничанка — ведуча нового сезону «Танці з зірками». Цікаві факти про Іванну Онуфрійчук
  • У восьмому сезоні проекту «Танці з зірками» замість співачки Тіни Кароль, запросили вести шоу 35-річну колишню модель і телеведучу Іванну Онуфрійчук.
  • Поки теледіва готується до чергового ефіру, розповімо про цікаві факти з життя новоспеченої зірки танцювального проекту, яка родом з Вінниччини. 

Іванну Онуфрійчук називають українською попелюшкою, адже вона багато років мріяла сяяти на екрані і знайти свого принца. Мрія сільської дівчини з Вінниччини здійснилася. Тепер Іванна — ведуча одного з найкращих шоу країни «Танці з зірками» та кохана мільйонера.

Село на Вінниччині

Іванна Онуфрійчук з татом і мамою

Іванна народилася в Шаргородському районі на Вінниччині в селі Рахни-Лісові. Трьох сестер мама виховувала самостійно, адже батько пішов з сім'ї, коли середня Іванка була у другому класі. Була і четверта сестричка, проте вона померла маленькою. Злиденне дитинство майбутньої зірки зробило її сильною і загартованою до будь-яких життєвих випробувань.

Іванна з мамою (2021рік)

Нова ведуча «Танців з зірками» навчалася на митника. Батьки наполягали на тому, щоб Іванна стала держслужбовицею. Дівчина була старостою курсу і навчалася у Дніпрі на митника. Після закінчення університету майбутня зірка працювала на кордоні з Молдовою, де боролася з контрабандою. Однак у цій професії вона себе не бачила, і почала займатися моделінгом.

Відео дня

Називали утриманкою

Після переїзду в Київ дівчина продовжувала працювати на митниці й паралельно брати участь у модельних зйомках. У столиці до неї залицялися заможні чоловіки. Іванна збудувала стосунки на відстані з бізнесменом, який подарував їй велику квартиру в Києві, Bentley і оплачував подорожі. За що її називали утриманкою.

Під час інтерв'ю для YouTube-каналу Doroty на запитання ведучої, чи не була вона тоді утриманкою, Онуфрійчук заявила:

«Для мене утриманка — це дівчина, яка нічого не робить, сидить удома, ходить по салонах, спа, масажі тощо. А я людина-пахар, ще й пахар такий, що мені ніколи ні поїсти, ні поспати... Я дійсно дуже багато працюю, розвиваюся, допомагаю рідним. Тому це не про мене».

Конкурси краси і телепроекти

Принцеса Віденського балу

У 2013 році Іванна Онуфрійчук здобула звання «Міс Принцеса України 2013» і представляла Україну на міжнародному конкурсі краси «Принцеса світу 2013» у Чехії. Там зірка увійшла до топ-7 Miss Princess of the World, що є досить непоганим та престижним досягненням. Також дівчина є володаркою титулу принцеса Віденського балу в Києві.

В фільмі «APPLEMAN»

Крім того, Іванна здобула титул «Віце-княгиня України», а також перемагала в телешоу «Богиня шопінгу» та «Ікона стилю». До того ж Іванна має багаторічний досвід модельної кар’єри, зйомок у музичних кліпах, рекламних роликах та телевізійних проектах. В 2020 році зіграла головну жіночу роль у першому українському супергеройському фільмі «APPLEMAN». 

Телебачення — мрія з дитинства

Телепроект «Без краватки»

Дехто стверджує, що шлях на телебачення для Онуфрійчук оплатив багатий спонсор. Однак ведуча каже: це результат наполегливої праці. Кілька років поспіль Іванна ходила на кастинги, поки нарешті не отримала перший проект — на НЛО TV, де записує інтерв'ю в відомих і заможних українських чоловіків для телешоу «Без краватки». Також Онуфрійчук декілька разів була ведучою балкону на «Танцях».

Неофіційний шлюб з мільйонером

Іванна та Алмаз

З казахським мільйонером Алмазом родом Іванна познайомилася 2018 року на елітному курорті в Іспанії. Чоловік займається аграрним бізнесом. У них зав'язалася дружба, коли дівчина перебувала в романтичних стосунках із іншим чоловіком, а Алмаз був одруженим. Через рік майбутній обранець запропонував їй зустрічатися. Дівчина погодилася, бо той обдаровував її квітами, іграшковими ведмедями та ювелірними прикрасами.

В 2021 році закохані зіграли весілля на Мальдівах. Гостей розважали топ-артисти: Dan Balan, MONATIK. Також на заході виступив Амадор Лопес з групою RUMBERO'S. Ведучими були Олександр Бєлов і Катерина Варнава.

Весілля на Мальдівах

Виявилося, що офіційно пара не розписана. Зараз Іванна та Алмаз живуть на дві країни у Швейцарії і в Україні, а також часто подорожують по світу. З собою в мандри часто беруть сестер, маму і бабусю Іванни, кота Персика, і родичів з Рахнів.

Не схвалював обранець теледіви, що вона стала ведучою проекту «Танці з зірками», адже Іванна тепер більшість часу проводить в Києві, коханий залишився в Швейцарії. Але ведуча не прислухалася до його думки і підписала контракт. Іванна наголосила, що кар'єра і динамічне світське життя в Києві для неї дуже важливе, а швейцарське тихоплинне — їй не до душі.

З Юрієм Горбуновим на «Танцях з зірками»

 

Читайте також:

Що за пара! Відомі вінничани діляться родинними світлинами та історіями кохання

Три дні гуляли весілля. Радник губернатора Вінниччини Микола Кобися одружився

Музеї, палаци, парки. Популярні вінницькі локації для весільних фотосесій восени

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Nadia Kyrychenko

    Наталия Станкевич???🤔
  • Артем Баранюк

    Молодчинка, дуже хороша людина, багато допомагає людям, це наша землячка із Шаргородського рн.
  • Мария Гуцол

    Мне она нравится, не понимаю кучу хейта в её сторону
  • Іван Мельник

    Ну всьо панятна) в мене нема коханки міліонерші...того і я не в шоу-бізі...кстаті...вакансія на мілонерку досі відкрита😏😏😏🤣

    Елена Сыс reply Іван Мельник

    Іван Мельник А Іра Білик так до вас тулилась на фото.То треба було їй  "намєкнуть".

    Алла Высоцкая-Зарубенко reply Іван Мельник

    Іван Мельник какие ваши годы....фффсеее впереди)))

keyboard_arrow_up