Що за пара! Відомі вінничани діляться родинними світлинами та історіями кохання

Що за пара! Відомі вінничани діляться родинними світлинами та історіями кохання
  • Осінньої пори після Покрови на Україні здавна вважають періодом весіль, — українці закінчували збирати врожаї і починали влаштовувати гуляння.
  • В такий романтичний період журналіст 20 minut.ua пропонує переглянути родинні фотоальбоми знаних вінничан, хто у шлюбі вже багато років, послухати їх історії кохання.

Зараз світлини цих відомих і щасливих родин часто з'являються на шпальтах різних вінницьких видань. А колись було все вперше — знайомство, побачення, весілля.  Пропонуємо послухати  історії кохання та переглянути родинні фото подружніх пар знаних вінничан, чиї серця поєдналися багато років тому.

Володимир і Олена Гройсман

Вінничани, колишній прем’єр-міністр України Володимир Гройсман зі своєю красунею-дружиною Оленою знайомі ще з юного віку. Вона майже на шість років старша за свого чоловіка. Пару познайомила спільна подруга в 1995-му.

Відео дня

— Спочатку просто дружили, потім почали зустрічатися, — розповів в одному з інтерв'ю Володимир Гройсман. — Я запропонував разом жити. Олена довго думала, перш ніж погодитися. Почали винаймати квартиру. Напередодні дня народження Олени вирішив, що цього дня будуть відзначати ще одну подію. Купив потай обручки і запропонував побратися.

Олена й Володимир одружилися у 1997 році. На той час Гройсманові було 19 років. Працював комерційним директором підприємства свого батька «Юність» у Вінниці.

— Батьки не заперечували, що вона старша і має дитину від першого шлюбу, — поділився Гройсман.

У пари троє дітей: донька Олени Юлія, спільна дочка Христина та син Давид.

Людмила і Валерій Головашич

— Валерій довго добивався моєї прихильності, а я не приймала його залицяння,— ділиться власною історією кохання голова Гайсинської РДА Людмила Головашич.— Але він був дуже наполегливий і врешті, я здалася. Знаєте, як кажуть, дівчата люблять високих, красивих. А він не зовсім відповідає цим критеріям. Хоча для мене він зараз — найкращий.

Познайомилось майбутнє подружжя в райцентрі Козятин, де обоє навчались, через спільних друзів. Людмила розповідає, що її підкорив характер майбутнього чоловіка — він виявися чуйною та доброю людиною.

Головашичі одружувались у 1990-х роках. Зробити пишне весілля змоги не мали, тому святкували у колі родичів та найближчих друзів. На весіллі було близько 50 чоловік. Зараз подружжя виховують сина та доньку.

Галина і Анатолій Левицькі

Колишня начальниця РАЦСу Галина Левицька зізналася, що чоловіка обрала собі сама і сама ж запропонувала йому одружитись. У далеких 1970-х роках Анатолій Левицький (Директор Вінницької філармонії) уже був «козирним» женихом, адже працював методистом в обласному центрі народної творчості при управлінні культури і мав автомобіль «жигулі». Сама ж Галина на той час навчалася в музичному училищі.

— Вперше я побачила Толю в училищі, коли він прийшов відбирати дівчат на концерт, розповідає Галина Павлівна.— У номері за задумом, брали участь 15 республік-сестер. І ось він мене відібрав, я була Україною і це для мене було дуже почесно. Ну а вже потім відібрала я його.

Левицькі гуляли весілля у Вінниця у Центральному парку у колишньому приміщенні для зимових танців. На свято з'їхалися гості з обох сіл, звідки були родом наречені —  близько двохсот людей. 

Світлана і Олександр Теренчук:

— Перша закоханість була в школі, як певно і в усіх, — розповідає дизайнер Світлана Теренчук.—  Своє справжнє кохання, чоловіка Олександра, я зустріла, коли грала в КВК. Я грала в команді «Дівчата», яка виступала за інститут конструювання одягу і підприємництва. Саша Теренчук був у іншій команді, проте погодився в одній зі сценок грати у нас. Так і познайомилися. Зустрічатися почали після того, як зустрілися на міській дискотеці. Я прийшла з подругами, він був там МС. Далі він запросив мене на побачення на День Валентина. На замовлену романтичну вечерю я прийшла з подругою, оскільки Сашко працював. Ввечері він провів мене додому. Так зародилося наше кохання. Через дев'ять місяців ми одружилися.

Через рік, на День святого Валентина, Олександр подарував Світлані швейну машинку, бо тоді вона починала кар'єру дизайнера. У шлюбі пара13 років, виховують сина Тимура.

 

Читайте також:

Три дні гуляли весілля. Радник губернатора Вінниччини Микола Кобися одружився

Музеї, палаци, парки. Популярні вінницькі локації для весільних фотосесій восени

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up