Музеї, палаци, парки. Популярні вінницькі локації для весільних фотосесій восени

Музеї, палаци, парки. Популярні  вінницькі локації для весільних фотосесій восени
Весільна фотосесія в музеї Повітряних Сил Збройних Сил України
  • Золота осінь — це ідеальний час для проведення весілля. Вибір місця для фотосесії урочистості — одне з головних завдань для молодят. 
  • У Вінниці і за містом чимало локацій, які користуються особливою популярністю серед фотографів та молодят. Показуємо найпопулярніші з них.

Весільна фотосесія у Вінниці в музеї з військовими літаками — не проблема. Таку собі організувала офіцерська пара, які побралися на початку жовтня. Єгор — торішній випускник Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, а нині — помічник командира корабля літака АН-26. Каріна — курсант морської академії. Після офіційної церемонії, молодята завітали до Музею Повітряних Сил Збройних Сил України, аби зробити фотосесію та вшанувати пам’ять тих, хто не повернувся з польоту.

У Вінниці є безліч локацій, де можна організувати яскраву фотосесію чи відеозйомку. В соцмережах можна зустріти різні ідеї від фотографів та молодят. Окрім центральної частини міста, зустрічаються поодинокі красиві фотолокації. Недалеко від Вінниця такоє є райські куточки.

Відео дня

Будинок з виноградом

Серед сірих багатоквартирних будинків, що у мікрорайоні Замостя, по вулиці Стеценка розташований яскравий триповерховий будинок, оповитий декоративним виноградом. Господарі перетворили власне подвір’я та дім на місце для фотосесій.

Дім Четкова

Оригінальна будівля, якій вже понад сто років. Архітектурний стиль — віденський модерн. Це шикарна споруда з величними вежами. На фасаді багато ліпнини. Є оглядовий майданчик, з якого відкривається чудовий вид на місто. Поєднання білого і персикового кольору в забарвленні будівлі і яскраво червоні парадні двері надають фотографіям, зробленим на тлі будинку, особливу чарівність.

Костел св. Діви Марії Ангельської

Ця дивовижна будівля, якій вже понад 300 років, вражає своєю архітектурною стрункістю і вишуканістю. Костел побудований в дуже незвичайному стилі -—тосканське бароко. Сходи, з двох сторін йдуть до центрального входу, прикрашеного ажурним огородженням і невеликими гранітними стовпами.Праворуч, в напів круглій арці, встановлена ​​скульптура Святого Петра.

Музей-садиба Миколи Пирогова

Музейно-садибний комплекс, присвячений життю та діяльності видатного лікаря-хірурга, розташований у мальовничій місцині, неподалік Вишенського озера. Сьогодні це не тільки визначна культурна пам’ятка Вінниці, а й один із найпопулярніших туристичних об’єктів міста. Тут можна поринути в історію життя надзвичайної людини, дізнатися багато цікавого про видатного медика, насолодитися прогулянкою затишним парком, зробити класну фотосесію на фоні садиби Пирогова, його мальовничого парку чи родинного храму.

Палац Щербатової (Немирів)

Палац у Немирові був закладений в 1885 році княгинею Марією Щербатовою за проектом чеського архітектора Іржі Стібала (1859-1939) і зводився до революції 1917 року.

Княгиня багато подорожувала, особливо в молоді літа. То ж, як переказують, десь в Англії вона помітила палац, копію якого забажала побудувати в Немирові. Дендропарк, котрий був заснований ще Вінсентом Потоцьким княгиня Щербатова розширила. Сьогодні це місце відпочинку містян, адже там росте понад 150 видів різноманітних дерев.

Палац Грохольських (Вороновиця)

Вороновиця перейшла у власність Грохольських, багатих подільських графів-землевласників, в середині 18 століття. Палац вирішили звести в стилі раннього класицизму, авторство проекту належить архітекторові Лоренцу Гедона. Стилістика будівлі визначається італійським впливом - палац з кілька вигнутими боковими крилами. Сім'я Грохольських володіла палацом більше сотні років. Тепер тут музей і чарівне місце для романтичних фотосесій.

 Закинута будівля на Соборній

Споруду на вул. Соборній, 9 було зведено на початку ХХ століття як маєток чавуноливарної династії Львовичів. Це був гарний будинок, що мав вихід на тодішній Миколаївський проспект (зараз Соборна). В радянські часи там була аптека і аптечні склади.Тепер поряд з будівлею фонтан Рошен і центр міста. Водночас будинок закритий від жвавої Соборної, тому тут затишно. Оригінальна локація для осінньої фотосесії.

Вінницький Ботанічний сад

Парк займає площу  сімдесят гектарів, розкинувся на берегах річки Вишня. Тут можна побачити дендрарій, рідкісні дерева, чагарники, рослини (більше 1250-ти видів), які завозилися з усіх куточків світу. Крім того є зимовий сад — чудова локація для фото.

Сабарів

Неймовірно гарне село на березі Бугу, дістатись до якого можна за хвилини. У цьому селищі знаходиться невеличка ГЕС. На правому березі річки розляглося саме село Сабарів, а минувши греблю потрапляєш у казкової краси місцевість.

Читайте також:

Три дні гуляли весілля. Радник губернатора Вінниччини Микола Кобися
Наші в більшості. Шість красунь із Вінниччини змагатимуться за корону конкурсу «Міс Україна 2021»

Мандрівка осінніми Карпатами: популярні напрямки, ціни, досвід журналіста 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up