Наші в більшості. Шість красунь із Вінниччини змагатимуться за корону конкурсу «Міс Україна 2021»

Наші в більшості. Шість красунь із Вінниччини змагатимуться за корону конкурсу «Міс Україна 2021»
  • За два тижні в Києві відбудеться фінал національного конкурсу краси «Міс Україна 2021».
  • На сайті Національного конкурсу краси «Міс Україна» вже розпочалося онлайн голосування за титул «Miss Instagram». Гроші, зібрані за смс-голоси, планують передати на лікування дітей. 
  • Серед 25-ти учасниць конкурсу — найбільше дівчат з Вінниці та області.

Національний конкурс «Міс Україна» — це головний конкурс краси, який за свою 29-річну історію змінив життя кожної його учасниці. Три переможниці «Міс Україна» щорічно відправляються представляти країну на Miss World, Miss Earth, Miss International. Загальний призовий фонд становить 900 000 грн.

Цьогоріч за корону переможниці і титул «Міс Україна 2021» змагатиметься 25 дівчат із різних куточків України. Серед них — шість красунь родом із Вінниччини. 

Відео дня

Ставки для фіналісток національного конкурсу краси досить високі. Крім титулу найкрасивішої дівчини країни, переможниця «Міс Україна 2021» отримає корону з білого золота з дорогоцінними каменями. Прикрасу розробив відомий у світі ювелір Джейкоб Арабо. На ній — 27 сапфірів та 1250 діамантів. Вартість виробу на світовому ювелірному ринку — 3 мільйони доларів.

В кінці вересня стартувало смс-голосування за учасниць конкурсу краси, переможниця якого отримає титул «Miss Instagram». Гроші, зібрані під час голосування (одна смс — 15,94 гривні), будуть направленні на реалізацію проекту «Краса з метою», а саме на лікування дітей з вадами серця. Голосування триватиме до 12-ї години 21 жовтня. Того ж дня в палаці «Україна» оберуть першу красуню.

Нагадаємо, що цього року в фінал конкурсу «Міс Україна 2021» дівчат обирали не з-поміж переможниць регіонального конкурсу, а на кастингах. Відбір дещо змінився через нових партнерів зі Сполучених Штатів. Вони вимагають, аби дівчата були без імплантів, наколотих губ, нарощеного волосся і без татуювань. Також перевіряють, чи фіналістки не були заміжні, і чи не надають ескорт-послуги. 

Вінницькі дівчата на сторінці конкурсу презентували власні анкети, де розповідають про себе і діляться звабливими фото. Переглянувши світлини, можна роздивитися, чи дійсно в фінал національного конкурсу обрали дівчат без тюнінгу.

Вікторія Гелитюк, 20 років

«Міс Вінниця 2021», студентка юридичного факультету та проходить навчання на військовій кафедрі, тому наразі навчається відразу у двох університетах. Дівчина займалась 10 років хореографією та є призеркою багатьох танцювальних турнірів. Останні два роки Віка займається моделінгом, бере участь у фотосесіях та показах.

Аби проголосувати за дівчину, відправте смс-повідомлення 52 на номер 2101.

Олександра Яремчук, 22 роки

 «Народилася в Вінницькій області (Калинівка). Зараз живу і навчаюся в Києві. Закінчила Київський економічний університет за спеціальністю «Менеджмент бізнес організації». Близько 10 років професійно займалася танцями, як в Україні так і за її межами. Займаюся спортом, веду активний спосіб життя, граю в теніс і захоплююся психологією».

Для голосування відправте смс-повідомлення 49 на номер 2101.

Єлизавета Мірошниченко, 23 роки

Студентка економічного факультету, але мріє пов’язати своє майбутнє із телебаченням. Дівчина вже має досвід роботи на ТВ у Вірменії. Вільно спілкується англійською мовою та захоплюється танцями, адже все дитинство Юля прогастролювала із ансамблем народного танцю  «Барвінок» із Вінниці.

Для голосуваання відправте смс-повідомлення 64 на номер 2101.

Марія Мискова, 24 роки

 «Мене звуть Мискова Марія, я живу в місті Київ. Закінчила вищу освіту Реклама і PR, була організатором в благодійних проектах. 10 років танцювала в ансамблі народного танцю. Активно займаюся верховою їздою, катаюся на лижах, малюю. Я — вегетаріанка, захоплююся психологією. Моє головне натхнення — це подорожі, я відвідала 21 країну, і не збираюся зупинятися. Моєю головною метою є реалізація в улюбленій справі. Іншими словами, проявляти свої таланти і здібності в суспільстві. І бажано на благо цього світу».

Аби проголосувати за дівчину, варто відправте смс-повідомлення 206 на номер 2101.

Ольга Шамрай, 24 роки

 «Захоплююся вивченням мов, вільно володію 4 і ще додатково вчу німецьку. Навчалася і жила в Польщі, але повернулася в Україну. Останніх півроку працювала моделлю в Індонезії і там же займалася благодійністю і очищенням пляжів від сміття, захищаю навколишнє середовище. Останнім часом дуже захопилася дайвінгом і навіть отримала свій перший сертифікат».

Аби проголосувати за дівчину,  відправте смс-повідомлення 117 на номер 2101.

Нантіна Дрончак, 26 років

 «Я народилася в прекрасному місті Вінниця, де закінчила середню школу і архітектурний коледж. Для продовження навчання переїхала до Києва, закінчила КНЕУ за спеціальністю "Міжнародна економіка". Брала участь в ТВ-проекті «Супермодель по-українськи», після чого почала працювати в фешн-сфері. Через деякий час модельна діяльність трансформувалася в акторську, я почала співпрацювати з продакшенами, зніматися в рекламах великих іноземних фірм. Подорожувала по багатьом європейським країнам, розширювала свій кругозір. Також працювала ведучою на телеканалі. В цілому я отримую задоволення від свого життя, але знаю, що у багатьох людей немає такої можливості, тому хочу мати ще більше ресурсів, щоб робити життя інших хоч трішки краще».

Аби проголосувати за дівчину, відправте смс-повідомлення 29 на номер 2101.

 

Читайте також:

Представили фіналісток «Міс Україна 2021». Вінничанка — серед претенденток на корону за три мільйони

Обличчя без тюнінгу, біографія без ескорту. Як тепер відбиратимуть дівчат на конкурсах краси?

«Міс Вінниця 2021» Вікторія Гелитюк: про титул, плани на майбутнє і девіз «бути переможцем по життю»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up