Обличчя без тюнінгу, біографія без ескорту. Як тепер відбиратимуть дівчат на конкурсах краси?

Обличчя без тюнінгу, біографія без ескорту. Як тепер відбиратимуть дівчат на конкурсах краси?
Відбірковий тур конкурсу Міс Вінниця-2021
  • Цього року організатори конкурсу «Міс Україна» зіткнулися зі складнощами. Адже вони не можуть знайти 25 конкурсанток з натуральною красою та ідеальною репутацією.
  • Як все тепер відбуватиметься на відбіркових турах міських конкурсів?

Відбір конкурсу «Міс Україна» дещо змінився через нових партнерів зі Сполучених Штатів. Вони вимагають, аби дівчата були без імплантів, наколотих губ, нарощеного волосся і без татуювань.

До участі у конкурсу відтепер допускаються дівчата від 17 до 26 років зростом від 168 см. З такими цифрами і параметрами охочих взяти участь у конкурсі чимало. Проте організатори конкурсу все ж скаржаться, що після змін у відборі не можуть знайти 25 ідеальних конкурсанток.

Дівчата надсилають неправдиві фото своєї зовнішності, добряче відфотошоплені. І під час спілкування часто виявляється, що конкурсантки тюнінговані. Також в соцмережах перевіряють, чи дівчата не надають ескорт-послуги. 

Відео дня

— Головне, щоб ескорт-послуги дівчата не надавали після конкурсу, — жартує організатор конкурсу «Міс Вінниця» Євген Майданик.

Директор МПМ «Зоря» розповідає, що за маже 25-річну історію головного вінницького конкурсу краси, тепер його проводити стає все важче.

— Критерії змінюються і дівчата теж, — говорить Майданик. — Все більше з'являється татуйованих красунь, і тих, хто собі зовнішність коригує за допомогою пластичних хірургів і косметологів. Тому добре, що організатори конкурсу «Міс Україна» ввели такі правила. Краса має бути справжньою. Якщо про нововведення заявили на всю країну, то вони торкнуться і конкурс «Міс Вінниця». Загалом, на стадії відбіркового туру до міського конкурсу краси, ми завжди звертали увагу, чи немає явного оперативного втручання у зовнішності дівчат. Відтепер ми будемо більш прискіпливими. Взагалі не розумію, навіщо нашим дівчатам,яких вважають кращим у світі, робити собі корекцію зовнішності? Розумію, коли жінки старшого віку хочуть в собі щось підкоригувати, або ті жінки, в яких є вади... Молодим дівчатам це ні до чого.

Є ще деякі моменти, які організатори конкурсів не одразу можуть відстежити.

— Не лише із зовнішністю важко вгадати. З сімейним станом теж, — говорить Євген Майданик. — За паспортом тепер не дізнаєшся, чи не знаходиться дівчина в громадянському шлюбі і чи не є матір'ю дітей. 

Також організатор конкурсу поділився, що саме свято теж проводити стає все важче. З'являється чимало різноманітних шоу, з якими конкурувати непросто. А вражати глядача потрібно.

Переможниця конкурсу «Міс Вінниця-2002» та «Королева України» Ірина Твердохліб про нововведення конкурсу «Міс Україна» щодо відбору дівчат чує вперше. Проте, з таким рішенням погоджується.

— В часи, коли я брала участь у конкурсах, тюнінгованих дівчат не було, — ділиться Ірина. — Ін'єкції і пластичні операції роблять дівчат одна на одну схожі. А я за натуральність та індивідуальність. Я за те, щоб претендентки на корону були справді достойними дівчатами, а конкурси — були яскравими і красивими.

Цьогоріч конкурс краси «Міс Україна» відбуватиметься наприкінці осені, тому відбіркові тури будуть у вересні. Вінниця має двох претенденток: Міс Вінниця-2020 Оксана Коломієць та Міс Вінниця-2021 Вікторія Гелетюк. Дівчата переконують, що їх краса натуральна. Члени журі національного конкурсу розберуться так це, чи ні. Заодно пройдуться і по особистій історії дівчат.

Міс Вінниця-2020 Оксана Коломієць
Міс Вінниця-2021 Вікторія Гелетюк

Нагадаємо, що перший конкурс краси у Вінниці відбувся ще в 1988 році. Аби зрозуміти, як змінювалися критерії краси протягом років, пропонуємо поглянути на усіх міських красунь і дізнатися, як змінилося їх життя після конкурсу в цій публікації:

 

Читайте також:

На пляж, вечірку і прогулянку: модні тренди літнього сезону пропонують вінницькі дизайнери

Стомлені сонцем: де вінничани відпочивають в червні

Коментарі (11)
  • Кто-то

    Хороший конкурс желающим пробиться к какому нибудь папику под опеку или повысить себе ценник))

    Читач88 reply Кто-то

    100%  згоден...
  • Марія Марченко

    Давно пора
  • Андрій Леляк

    Ааааа, то це був конкурс блядюг до цього? А тепер складнощі....От так і живемо
  • Наталя Вікторівна

    БГГГГ!!!

keyboard_arrow_up