На пляж, вечірку і прогулянку: модні тренди літнього сезону пропонують вінницькі дизайнери

На пляж, вечірку і прогулянку: модні тренди літнього сезону пропонують вінницькі дизайнери
Дизайнер Світлана Теренчук в рожевому, трендовому кольорі літа-2021
  • Літо — це час для експериментів та подорожей, відповідно і час для нового гардеробу.
  • У 2021 році дизайнери кинули виклик пандемії та зручному одягу, додали до колекції кольору та сексуальності.

Бажання дизайнерів розфарбувати вулиці яскравими барвами пов’язане з затяжним періодом пандемії. Всі втомилися від сумних буднів і хочуть розфарбувати навколишнє середовище в прямому сенсі. 

Цього літа ваш гардероб повинен бути яскравим і соковитим, але варто пам'ятати, що базові речі теж необхідно мати у шафі.

Класний купальник

Формування модного пляжного гардеробу 2021 — справа відповідальна, а починати його слід з вибору ключового елементу — купальника. Щорічно дизайнери пропонують безліч оригінальних елементів, що вносять різноманітність в пляжну моду. Світлана Теренчук — не виключення.

Відео дня

Широкі брюки і костюм

Брюки-кльош і брюки-палаццо увійшли в тренд ще минулого року, тому в цьому сезоні вони лише зміцнюють свої позиції. Культові бренди представили безліч варіацій широких штанів. Також яскравий костюм — це внесок у ваш капсульний гардероб і можливість поєднувати його окремі елементи з іншими речами. Вінницький дизайнер Олександр Очеретний підготував модницям свій варіант.

Топ

Такої популярності, як у топів, немає у жодного тренду. Літом вони стануть частиною базового гардеробу. Їх можна комбінувати чи не з усіма елементами одягу: шортами, штанами, джинсами, спідницями та сорочками. Топи пасуватимуть, як до пляжного вбрання, так і до класичного костюма. Вони можуть бути закритими та відкритими, мати різні прикраси та колір.

Олександра Хедоян
Олександр Очеретний

Рожевий

Попри те, що всесвітній інститут кольору Panton оголосив кольором літа сірий та жовтий, дизайнери надали перевагу усім відтінкам рожевого. Тут і брючні костюми, сукні, сорочки, шорти, топи, купальники. 

Світлана Теренчук
Світлана Теренчук

Мереживо

Мереживний одяг популярний в усі сезони. Одяг виглядає витончено та елегантно. Раніше мереживо було присутнє тільки у святкових та вечірніх луках. Тепер тканина часто використовується при виготовленні повсякденних образів. Вінницькі дизайнери полюбляють мереживо у створенні вишуканого одягу на всі випадки життя.

Олександра Хедоян
Світлана Теренчук

Худі 

Спортивний одяг упевнено увійшов у наше життя вже давно, а карантин лише зміцнив його статус. Тому модні дизайнери не змогли обійтися без худі і світшотів у своїх колекціях літа-2021. Олександр Очеретний уже впродовж кількох сезонів створює зручний одяг для дому та активного відпочинку.


Читайте також:

Стомлені сонцем: де вінничани відпочивають в червні

Вінниця в Instagram. Кращі фото за 21-26 червня

Коментарі

keyboard_arrow_up