Представили фіналісток «Міс Україна 2021». Вінничанка — серед претенденток на корону за три мільйони

Представили фіналісток «Міс Україна 2021». Вінничанка — серед претенденток на корону за три мільйони
«Міс Вінниця» Вікторія Гелитюк — фіналістка конкурсу краси «Міс Україна 2021»
  • У Києві офіційно представили претенденток на участь у національному конкурсі «Міс Україна 2021». Організатори оголосили імена 25 фіналісток.
  • Серед дівчат — перша красуня нашого міста, «Міс Вінниця 2021» Вікторія Гелитюк.

Ставки для 25-ти фіналісток цьогорічного національного конкурсу краси досить високі. Крім титулу найкрасивішої дівчини країни, переможниця «Міс Україна 2021» отримає корону з білого золота з дорогоцінними каменями. Прикрасу розробив відомий у світі ювелір Джейкоб Арабо. На ній — 27 сапфірів та 1250 діамантів. Вартість виробу на світовому ювелірному ринку — 3 мільйони доларів.

Корона майбутньої переможниці «Міс Україна 2021»

Цього року в фінал конкурсу дівчат обирали не з-поміж переможниць регіонального конкурсу, а на кастингах. Відбір «Міс Україна», нагадаємо, дещо змінився через нових партнерів зі Сполучених Штатів. Вони вимагають, аби дівчата були без імплантів, наколотих губ, нарощеного волосся і без татуювань. Також перевіряють, чи фіналістки не були заміжні, і чи не надають ескорт-послуги. 

— Головне, щоб ескорт-послуги дівчата не надавали після конкурсу, — жартує директор МПМ «Зоря» та організатор конкурсу «Міс Вінниця» Євген Майданик.— Критерії змінюються і дівчата теж. Все більше з'являється татуйованих красунь, і тих, хто собі зовнішність коригує за допомогою пластичних хірургів і косметологів. Тому добре, що організатори конкурсу «Міс Україна» ввели такі правила. Краса має бути справжньою. Якщо про нововведення заявили на всю країну, то вони торкнуться і конкурс «Міс Вінниця».

Відео дня

Наше місто на конкурсі представлятиме 20-річна «Міс Вінниця 2021» Вікторія Гелитюк. Фіналістка національного конкурсу краси навчається в Донецькому національному університеті імені Василя Стуса на юридичному факультеті. В дитинстві дівчина захоплюватися танцями, полюбляла переглядати відео з конкурсів краси і мріяла стати такою ж красунею в короні. Коли Вікторії Гелитюк виповнилося 19 років її давня мрія здійснилася — дівчина стала володаркою титулу «Міс Вінниця 2021».

Міський конкурс краси був першим в житті дівчини. До цього вона займалася моделінгом. Вікторія Гелитюк каже, що власну зовнішність не тюнінгувала, все природнє.

— Титул «Міс Україна» повинна нести дійсно гідна дівчина,— говорить Віка.— На сьогоднішній день, насправді, важко зустріти дівчину яка нічого в собі не корегувала , також все більше можна зустріти красунь, які псують себе і своє тіло незрозумілими татуюваннями. Природна краса завжди цінувалась і цінується дотепер. Оскільки  рівень конкурсу є досить високий, то й зрозуміло, що відбір дівчат на участь у ньому був відповідним. Я негативно ставлюся до різного роду тюнінгу, мені всього 20 років. Я навіть волосся не фарбувала. Хіба що трішки схудла.

Фіналістки конкурсу «Міс Україна 2021»

Конкурс «Міс Україна» проводиться в Україні щорічно з 1991 року. Проект володіє ексклюзивним правом представлення України на Міжнародних конкурсах Miss World, Miss Earth, Miss International. 30-е ювілейне фінальне шоу відбудеться в національному палаці «Україна» в жовтні.

«Це довгоочікувана подія, на яку команда «Міс Україна» чекала 22 місяці! За цей період втілено неймовірну кількість ідей та зроблено багато роботи», — прокоментували організатори конкурсу в Instagram.

 

Читайте також:

«Міс Вінниця 2021» Вікторія Гелитюк: про титул, плани на майбутнє і девіз «бути переможцем по життю»
Обличчя без тюнінгу, біографія без ескорту. Як тепер відбиратимуть дівчат на конкурсах краси?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Андрей Стоянов

    Там гарних дівчат не беруть. Беруть за гарні гроші. Красива дівчина не зганьбить себе сумнівними титулами
  • Читач42

    ще  одна  ескортница  а  ще вчора  про нею  писали  що ии КОРД упыймав.выдно  отпустили ии папик  откупив  и послав  на конкурс  легализовав ее  вид  деятоельности

keyboard_arrow_up