Тато банкір, коханий ІТ-шник. Переможниця «Міс Україна 2021» Олександра Яремчук розповіла про себе

Тато банкір, коханий ІТ-шник. Переможниця «Міс Україна 2021» Олександра Яремчук розповіла про себе
  • У цьогорічному національному конкурсі «Міс Україна 2021» перемогла 22-річна Олександра Яремчук з Калинівки Вінницької області. 
  • Перша красуня країни розповіла про себе, свої хобі, особисте життя, участь у конкурсі, про заздрість конкуренток і не тільки.

Олександра Яремчук не лише перемогла в ювілейному конкурсі «Міс Україна 2021», а й отримала довгоочікувану ексклюзивну корону вартістю три мільйони доларів. Але якщо корону дівчина буде носити до наступного року і потім передасть нової переможниці, то приз повністю дістається їй — красуня отримала 500 тисяч гривень.

Олександра Яремчук народилася у Калинівці, Вінницької області. Зараз дівчина живе в Києві. Закінчила Київський економічний університет за спеціальністю «Менеджмент бізнес організації».

Відео дня

При спілкуванні перша красуня України з половиною мільйона у кишені здалася дуже милою, скромною та вихованою дівчиною. Калинівчанка Олександра Яремчук переконує, що отриману грошову винагороду планує витратити на благодійність. 

Судячи з фото у інстаграм, дівчина веде розкішний спосіб життя і 500 тисяч гривень для неї сума не надто значна. Говорить, коштовні подарунки їй дарує хлопець, ІТ-шник з Києва. На елітні курорти возить батько, директор банку.

Олександр Яремчук з батьками і бойфрендом

Не дивлячись на таку підтримку, за словами Яремчук, вона не одразу повірила у свою перемогу на конкурсі «Міс Україна 2021». 

— Коли я подавала заявку на кастинг, то сумнівалася, — розповіла калинівчанка. — Місяць думала, подавати чи ні. До цього кілька років думала. Тому що я порівнювала себе з іншими дівчатами. Вважаю, що навіть у найкрасивішої дівчини, супермоделі, завжди будуть комплекси, завжди будуть якісь недоліки, які вона в собі бачить, але інші цього не помічають. Тому я вирішила спробувати свої сили, зламати бар'єр, страх сцени, публіки, відкрити свої нові грані.

Така масштабна подія, звичайно, стала справжнім святом у сім'ї дівчини, але поки що відзначити її красуні не вдалося, — розпочалася інтенсивна підготовка до конкурсу «Міс Світу», який відбудеться за кілька тижнів в Пуерто-Ріко.

— На жаль, зовсім не встигла відзначити, бо з першого дня розпочалася інтенсивна підготовка до «Міс Світу», — ділиться Саша. — Я щодня в офісі з опівдня до вечора. Щойно телефонують — і я одразу виїжджаю до офісу, багато справ. Ще інтенсивно займаюся англійською. Я добре знаю мову, але хочу вдосконалити. Також у нас примірки, ефіри, інтерв'ю, зйомки, підготовка візитки та багато іншого.

Дівчина зізналася, що і між конкурсантками дружба є. Олександра спілкується з іншими учасницями, а саме з Мариною Литвин, Луїзою Філатовою, Марією Бобріною — з ними вона товаришувала і в таборі. Проте до конкурсу всі рівні, а вже після може з'явитися заздрість. Так сталося і з Яремчук.

— Ми всі були у добрих стосунках та підтримували одна одну, — говорить переможниця конкурсу краси. — Але після конкурсу було багато дівчат, які показали свою справжню суть, як вони реагують на поразку та перемогу. Я вважаю, що справжній друг проявляється не лише у біді, а й в перемогах. Багато було дівчат, які показали себе з неприємного боку.

Зріст красуні 172 см, вага — 44 кг

Також дівчина розповіла, що не реагує на негативні коментарі в її бік.

— Я взагалі не читаю свої повідомлення в Instagram та інших соцмережах, — запевняє Олександра. — Розумію, що на моєму місці могла бути інша дівчина, і реакція була б у всіх однакова. Незалежно від того, хто переміг, будуть люди, які вітатимуть, а інша половина завжди тебе обговорюватиме. І зараз у моїх планах добре виступити на «Міс Світу», а на таких людей я не звертатиму уваги.

Деякі люди, коли стають популярними, намагаються використовувати її в особистих цілях — стати блогером і співпрацювати з брендами. В планах Олександри такого нема.

— Мені здається, що мої батьки у моєму рідному місті стали популярнішими за мене, — каже Саша. — Тому що я з маленького міста і мої батьки зараз отримують багато привітань. Місто гримить від того, що дівчина з Калинівки, що на Вінниччині, стала «Міс Україна 2021». Батьки ходять у шоці. Стати блогером? Ні, ніколи не цікавило. Можливо, я свою популярність використовуватиму в моделінгу, але це більше не реалізація своїх планів заради вигоди, а скоріше хобі.

«Міс Україна» в дитинстві

Дівчина зізнається: вона — не публічна людина і ніколи цього не прагнула. Займалася танцями, здобула економічну освіту. Нині одна з цілей Яремчук — отримати ступінь магістра та знайти роботу.

— У моїх планах зараз — це розвиток та, можливо, вступ на магістратуру в Європі. Далі вибиратиму сферу — це менеджмент чи маркетинг, — каже дівчина.

Олександра 10 років займалася танцями

Крім танців, у дівчини є ще одне хобі, яке з'явилося у неї під час карантину.

— Під час карантину я пройшла курси кулінарії, — говорить Яремчук. — Цілий місяць навчалася на курсах однієї зі шкіл Києва. Мені настільки сподобалося, що коли маю вільний час, я з радістю готую для себе та своїх рідних.

Запитали Олександри, як коханий сприйняв її перемогу.

— Я для нього завжди була королевою навіть до конкурсу, — говорить красуня. —  Зараз такі емоції, що в мене, що в нього, я навіть не знаю, як реагувати на свій статус, але гадаю, що наші стосунки від цього статусу ніяк не зміняться.

Ось що радить «Міс Україна 2021» Олександра Яремчук юним дівчатам, які планують у майбутньому взяти участь у конкурсі:

— Насамперед завжди залишатися собою. Вчити англійську мову, яка завжди і скрізь знадобиться. Не розмінюватися на дрібниці, не слухати інших людей, знати чого хочеш, бути особистістю і якщо брати участь, то лише у наймасштабніших конкурсах.

 

Читайте також:

«Не вживаю навіть мед». Дизайнер Світлана Теренчук розповіла, чому вісім років тому стала веганкою

«Стовідсотковий сім'янин»: рідні про кращого гравця «Динамо» калинівчанина Віталія Буяльського

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (59)
  • Алексей Богуславский

    Умница!
  • Александр Левицкий

    Ну такое
  • Лика Мигаенко

    Цікаво, а дочка тракториста і кухарки , наприклад,може перемогти в такому конкурсі?😉
  • Гл Весна

    Гроші все зроблять.Простих робітників дитина ніколи не матиме такого титулу.

keyboard_arrow_up