Олександра Яремчук отримала американську візу та поїде на «Міс Світу». Яку сукню там одягне?

Олександра Яремчук отримала американську візу та поїде на «Міс Світу». Яку сукню там одягне?
  • Посольство США в Україні видало довгоочікувану візу для переможниці конкурсу «Міс Україна» Олександри Яремчук.
  • Дівчина тепер зможе потрапити на «Міс Світу 2021», фінал якого відбудеться в грудні в Пуерто-Ріко.
  • 18 листопада Яремчук презентувала сукні, в яких представлятиме Україну на конкурсі.

Сьогодні в комітеті Національного конкурсу «Міс Україна» повідомили, що переможниця цьогорічного фіналу Олександра Яремчук успішно пройшла співбесіду в Посольстві США в Україні та отримала довгоочікувану візу.

Донині поїздка красуні, нагадаємо, була під питанням. Аже летіти в Пуерто-Ріко потрібно післязавтра, а візу дівчині все не відкривали.

Завітний документ дівчина отримала 18 листопада, і вже в суботу 20 листопада відлітає у Пуерто-Ріко представляти нашу країну на міжнародному конкурсі «Міс Світу 2021», який відбудеться в середині грудня. Радісною новиною і щасливими світлинами з візою Олександра сьогодні поділилася в соцмережах.

Відео дня

Судячи з допису в Інстаграм на сторінці конкурсу, в вирішенні візового питання для «Міс Україна 2021» сприяли Міністерство Закордонних Справ України, Міністр Закордонних Справ України Дмитро Кулеба та Генеральний Консул Посольства США в Україні Джон Баллард.

— Ми, звичайно, отримали запрошення, підготували увесь пакет документів, але зіткнулися з великою проблемою — через коронавірус посольство приймає відвідувачів за специфічним графіком, — повідомила голова комітету національного конкурсу Вероніка Щипцова на прес конференції.—Тільки екстрені в'їзди та найближчі дати для запису лише влітку. Ми були просто шоковані, адже ми мали всі необхідні документи, щоб її отримати і Олександра могла гідно представляти Україну на міжнародному конкурсі, але трапилося те, що трапилося. Ми звернулися за допомогою до ЗМІ і посольства, і нарешті сьогодні вранці отримали паспорт Олександри з візою в Америку на 10 років.

Варто зазначити, що Яремчук здобула перемогу в конкурсі краси 22 жовтня, вже 26 жовтня вона подала відповідні документи на отримання візи, проте дівчину тривалий час не кликали на співбесіду. Проблеми з візою виникли тому, що посольство США зараз працює в карантинному режимі, а Олександра раніше вже намагалася отримати візу до Америки з туристичною метою, але отримала відмову. 

До слова, якби Олександрі Яремчук не вдалося отримати візу, замість неї поїхала б інша вінничанка, фіналістка «Міс Україна 2021» 24-річна Ольга Шамрай, в якої документи на руках.

Звісно, дівчина мріє про корону «Міс Світу». Але в планах більш земні проекти.

— У моїх планах зараз — це розвиток та, можливо, вступ на магістратуру в Європі. Далі вибиратиму сферу — це менеджмент чи маркетинг, — каже дівчина.

Дві сукні для «Міс Світу»

Під час прес-конференції, яка відбулася сьогодні, 18 листопада, Олександра Яремчук продемонструвала національне вбрання, в якому з’явиться на «Міс Світу» в Пуерто-Ріко. Його дизайнером виступила Леся Потока.

Фото: видання «Сьогодні»

З’явилася Олександра й у вбранні для фінального дефіле від вінницької дизайнерки Катерини Лукашик. На підготовку фіолетової сукні з довгим шлейфом знадобилося 150 годин ручної роботи.

Фото: видання «Сьогодні»

Фінал «Міс Світу» відбудеться менш ніж через місяць. Весь цей час триватиме підготовка до конкурсу. Загалом у ньому візьме участь представниці 32 країн.

Що відомо про Олександру Яремчук

«Міс Україна 2021» Олександра Яремчук родом із Калинівки, що на Вінниччині, їй 22 роки. Дівчина є випускницею Київського економічного університету за спеціальністю «менеджмент бізнес-організації». Займається танцями, захоплюється тенісом. Зустрічається з 36-річним бізнесменом Андрієм Дегодою, сім'я якого посідає 45-е місце в українському списку Forbes із доходом компанії 11 мільйонів гривень за останній рік.

 

Читайте також:

«Міс Україна 2021» не може потрапити на «Міс Світу». Чому і хто замінить калинівчанку на конкурсі?

Тато банкір, коханий ІТ-шник. Переможниця «Міс Україна 2021» Олександра Яремчук розповіла про себе

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up