«Міс Україна 2021» не може потрапити на «Міс Світу». Чому і хто замінить калинівчанку на конкурсі?

«Міс Україна 2021» не може потрапити на «Міс Світу». Чому і хто замінить калинівчанку на конкурсі?
В кого з цих красунь є шанс поїхати на «Міс Світу» замість Олександри Яремчук?
  • Переможниця «Міс Україна 2021» Олександра Яремчук найімовірніше не поїде до США представляти Україну.
  • Вирішити питання красуні не може навіть впливовий бойфренд.
  • Хто замінить дівчину з Калинівки на конкурсі «Міс Світу»? Невже інша наша землячка?

За тиждень до поїздки до США стало відомо, що 22-річна «Міс Україна 2021» калинівчанка Олександра Яремчук не змогла оформити візу до Пуерто-Ріко, де відбуватиметься конкурс «Міс Світу». Дівчина також не знає дату співбесіди для отримання американської візи.

«Міс Україна 2021» Олександра Яремчук

Як розповіла Іванна Лесик, голова PR-служби конкурсу, раніше Олександра Яремчук уже намагалася отримати візу до США з туристичною метою, але отримала відмову. Наразі посольство в Україні працює в карантинному режимі, тож процедура оформлення затягується.

«Випускниці вузу та незаміжній дівчині не так просто отримати туристичну візу», —  сказала Іванна Лесик.

Відео дня

Дирекція конкурсу «Міс Україна» вже направила лист до консула з проханням посприяти в отриманні документу. Бути в Пуерто-Рико треба уже за тиждень.

Бойфренд зі списку Forbes

Судячи з останніх новин, на процес отримання візи не змогли вплинути і заможні батьки бойфренда «Міс України». Виявляється, її коханий Андрій Дегода не такий вже й простий ІТ-шник, як раніше про нього говорила кохана, наша землячка Олександра Яремчук. 

Родина 36-річного молодика посідає 45-те місце в українському списку Forbes, з доходом компанії 11 мільйонів гривень за останній рік. Більше того, Яремчук офіційно є бенефіціаром однієї з фірм Дегоди. Як запевнила сама дівчина, то «лише по документах». 

Олександра Яремчук з коханим і батьками

Між іншим, за умовами контракту, учасницям конкурсу впродовж року не можна ні виходити заміж, ні народжувати. Але вони з Андрієм уже живуть разом.

Нагадаємо, Олександрa приїхала до столиці з міста Калинівка Вінницької області. Вона закінчила Київський національний університет за спеціальністю «Менеджмент бізнес-організацій».

21 жовтня дівчина обійшла 25 конкуренток, після чого на неї наділи ексклюзивну корону за 3 мільйони доларів, створену відомим ювеліром Джейкобом Арабо з білого золота і з 1250 діамантами та 27 сапфірами на 300 карат. «Міс Україна 2021» Олександра Яремчук також отримала грошову нагороду конкурсу — півмільйона гривень.

Вінничанку замінить вінничанка

В прес-службі конкурсу зазначили, що у разі виникнення проблем із переможницею «Міс Україна 2021» Олександрою Яремчук, країну має поїхати представляти Віце-міс України. Цей титул носить Луїза Філатова. Проте, як виявилось, і вона не має американської візи. Саме тому у Пуерто-Ріко полетить Ольга Шамрай.

Ольга Шамрай

За словами Іванни Лесик, для «команди не існує неможливих завдань». Тепер вони мають намір за п'ять днів до вильоту підготувати Ольгу Шамрай до конкурсу: дівчина має вивчити танець, знятися в промо роликах, освоїти уроки макіяжу і влізти в готову сукню.

До слова, Ольга Шамрай теж вінничанка. Дівчині 24 роки, вона захоплюється вивченням іноземних мов і вже вільно володіє чотирма. Навчалася і жила в Польщі, але повернулася в Україну. Останні півроку Ольга працює моделлю в Індонезії і стала еко-активісткою: приймає участь у прибиранні пляжів від сміття. Нещодавно отримала свій перший сертифікат з дайвінгу.

 

Читайте також:

Тато банкір, коханий ІТ-шник. Переможниця «Міс Україна 2021» Олександра Яремчук розповіла про себе

Попелюшка з Рахнів Лісових. Ведуча «Танців з зірками» Іванна Онофрійчук вийшла заміж за мільйонера

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Ki Ly

    Конечно же, какая виза ей.
    Имиграционная проверяет всё.
    А посмотреть инстаграмм , понятно чем занималась. А таких не пускают.
    Ещё может быть отказ что были отношения  с влиятельным, которому запрещено въезд.

    У меня знакомая имела отношения с человеком у власти. Расстались очень давно. А в одну страну её не пускают до сих пор.
  • Volodymyr Bodnar

    -".. О доме надо думать, о доме. "
  • Mila Malina

    Ой бяда, бяда , огорчение!
  • Риєлтор Павло Миколайович

    Дайте вгадаю - віце міс без бойфренда і згодна на любі експерименти, тому в неї і одразу віза в США з'явилась?:)

keyboard_arrow_up