Другий місяць тривають пошуки зниклого 22-річного Юрія Шаталюка

Другий місяць тривають пошуки зниклого 22-річного Юрія Шаталюка
  • Майже два місяці триває пошукова операція з приводу зникнення 22-річного Юрія Шаталюка, якого востаннє бачили 17 вересня ввечері на міському пляжі.

Вінничанин Юрій Шаталюк зник ввечері 17 вересня. Востаннє його бачили ввечері на вулиці Київській та близько 21 години на міському пляжі по вулиці Гонти. 

— Після цього ніяких слідів, ні його сумки, ні телефону не було знайдено, — розповідає мама зниклого хлопця. — На пляжі він був з 18-ох до майже 21-ї години, потім зв'язок пропав.

В день зникнення Юрко був у гарному настрої, був вихідний день.

Відео дня

— Він виходив з дому в обід у піднесеному настрої. Мав зустрічатися зі своєю дівчиною, — каже Любов Шаталюк. — Навіть переглядаючи відео з камер спостереження біля 18-ї години я теж бачила, що настрій у нього був гарний — по поведінці це зрозуміла. Проте, коли я йому зателефонувала о 20.42 — зв'язку вже з ним не було, телефон був відключений. Тоді викликали поліцію, одразу ж почали пошуки. Ми разом з поліцією і МНСниками, обійшли кожен сантиметр набережної. Разом з волонтерами шукаємо дотепер. На сьогодні ніякої інформації.

Батьки розповідають, що стосунки з сином були нормальними. Юрко будував плани на майбутнє.

— Він дуже добре вчився в школі, брав участь в олімпіадах, — говорить жінка. — Закінчив Вінницький політех, спеціальність біомедична інженерія. Намагався знайти роботу за спеціальністю, допомагати військовим ставати на ноги. З нами був відкритий, ділився усім. Якби він кудись поїхав — нам би обов'язково дав би знати. Все було нормально, була купа планів... 

Поліцейські проаналізували інформацію з камер відеоспостереження, перевірили коло спілкування та телефонні дзвінки хлопця, спілкувались із його рідними та знайомими, опитали десятки осіб.

Що відомо про зникнення хлопця станом на 18 листопада?

Станом на ранок 18 листопада 2023 року пошуки Юрія тривають.

Поліція Вінницької області опублікувала допис та просить: «Усім, кому відома будь-яка інформація про місцеперебування хлопця, прохання повідомляти за телефонами: (096)750-68-48 або 102».

  • Прикмети хлопця: зріст 175 см, худорлявої тілобудови.
  • Був одягнений у джинсову куртку, білу футболку з чорним написом, чорні спортивні штани, сірі кросівки.
  • Особливі прикмети: має поріз на лівій руці.

Щоб подати в розшук, не чекайте три доби

Повідомлення в соціальних мережах зі словами «Зникла людина», «Допоможіть знайти» поширюються дуже швидко. Буває, що люди ще постять, бажаючи допомогти іншим, а людина давно знайшлась. Просто загуляла, а телефон розрядився.

Про те, як шукають людей поліцейські та чи швидко знаходять, редакція писала у статті «Їх шукає поліція. Щоб подати людину в розшук, не чекайте три доби» з історіями безвісти зниклих вінничан.

То що ж треба знати, аби знайти зниклу людину самотужки, та що потрібно робити, якщо своїми силами розшукати пропажу не вдалось? Необхідні для пошуку кроки детально розписані у матеріалі: Рідна людина не прийшла додому? Куди дзвонити в першу чергу і що ще треба зробити

 

Читайте також:

Школярку шукала вся поліція та прочісувала ліс, а вона розважалася з друзями

Розшукують вінничанина, який у 2013 році зник у Києві

На Вінниччині шукали 3-річного хлопчика, який пішов з батьками на пікнік та загубився

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up