«Він вийшов з дому в гарному настрої і не повернувся». Тиждень шукають 22-річного Юрія Шаталюка

«Він вийшов з дому в гарному настрої і не повернувся». Тиждень шукають 22-річного Юрія Шаталюка
  • В минулу неділю, 17 вересня, 22-річний вінничанин Юрій Шаталюк пішов в обід з дому і не повернувся. Востаннє хлопця бачили ввечері того дня, на міському пляжі на Гонти.
  • Журналісти «20 хвилин» поспілкувалися з мамою зниклого хлопця, аби з'ясувати, за яких обставин зник Юрко і що тому передувало.

Майже тиждень минув, як загадково зник 22-річний вінничанин Юрій Шаталюк. Поліція з родиною не на мить не зупиняла пошуки хлопця. Вчора мама Юрія опублікували допис-звернення до сина.

«Юра! Сподіваюсь, що ти прочитаєш, — пише Любов Шаталюк. — Я знаю, що тобі важко і ти не можеш знайти вихід. Памʼятаєш, я завжди тобі говорила, що ти погано розбираєшся в людях і що з любої ситуації можна знайти вихід, треба просто зачекати, поки стихнуть емоції. Ти знаєш, як сильно я тебе люблю, і ми чекаємо на тебе щохвилини. Щоб не сталося, ми підтримаємо і допоможемо. Для нас ти найкращий, особливий та найрідніший. Вернись додому або поговори зі мною. Моє сонечко, я дуже тебе люблю».

Ми поспілкувалися з мамою зниклого хлопця, аби з'ясувати, за яких обставин зник Юрко і що тому передувало.

Відео дня

Йшов до пляжу «Хімік»

Востаннє камери спостереження зафіксували 22- річного Юрія Шаталюка в неділю 17 вересня, коли він купив пляшку води в магазині і попрямував до пляжу на Гонти

— Після цього ніяких слідів, ні його сумки, ні телефону не було знайдено, — розповідає мама зниклого хлопця. — На пляжі він був з 18-ох до майже 21-ї години, потім зв'язок пропав.

В день зникнення Юрко був у гарному настрої, був вихідний день.

— Він виходив з дому в обід у піднесеному настрої. Мав зустрічатися зі своєю дівчиною, — каже Любов Шаталюк. — Навіть переглядаючи відео з камер спостереження біля 18-ї години я теж бачила, що настрій у нього був гарний — по поведінці це зрозуміла. Проте, коли я йому зателефонувала о 20.42 — зв'язку вже з ним не було, телефон був відключений. Тоді викликали поліцію, одразу ж почали пошуки. Ми разом з поліцією і МНСниками, обійшли кожен сантиметр набережної. Разом з волонтерами шукаємо дотепер. На сьогодні ніякої інформації.

Батьки розповідають, що стосунки з сином були нормальними. Юрко будував плани на майбутнє.

— Він дуже добре вчився в школі, брав участь в олімпіадах, — говорить жінка.— Закінчив Вінницький політех, спеціальність біомедична інженерія. Намагався знайти роботу по спеціальності, допомагати військовим ставати на ноги. З нами був відкритий, ділився усім. Якби він кудись поїхав — нам би обов'язково дав би знати. Все було нормально, була купа планів... 

Увага! Пошуки тривають

Нагадаємо,відділом поліції №1 Вінницького районного управління встановлюється місце перебування 22-річного Юрія Шаталюка.

  • Хлопець зник ввечері 17 вересня. Востаннє його бачили по вулиці Київській та на міському пляжі по вулиці Гонти 17 вересня близько 21 години.
  • Прикмети: зріст 175 см, худорлявої тілобудови.
  • Був одягнений: у джинсову куртку, білу футболку з чорним написом, чорні спортивні штани, сірі кросівки.
  • Особливі прикмети: має поріз на руці.

Тим, хто допоможе знайти Юрія Шаталюка, батьки хлопця обіцяють винагороду у сумі 1000 доларів. Усім, кому відома інформація про місце перебування хлопця, прохання повідомляти за телефонами: (096)750-68-48 або 102.

 

Читайте також:

Шукають Юрія Шаталюка. Хлопець посварився з дівчиною та не виходить на зв'язок

Найважчою залишається 9-річна дівчинка. Дізнались нові деталі ДТП на Немирівському шосе

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Светлана Кононенко

    Шукайте по воєнкоматах!!!! Там пропадають наші люди. Бо вже таке твориться в Україні, а ж позорище. В Европі люди сміються з ваших воєнкомів!!!!!!!
  • Влад Ткачук

    4 години на пляжу Хімік і пропали сліди… думаю тут все зрозуміло, нажаль …
  • Лера Голуб

    Нехай знайдеться живий,але все ж я думаю потрібно підключити водолазів.
  • Галина Трохимчук

    Господинею поможи знайти синочка батькам

    🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

keyboard_arrow_up