Задіяна поліція, кінологи, спецпризначенці та рятувальники. Другий тиждень шукають Юрія Шаталюка

Задіяна поліція, кінологи, спецпризначенці та рятувальники. Другий тиждень шукають Юрія Шаталюка
Безвісти зниклий Юрій Шаталюк
  • Другий тиждень триває пошукова операція з приводу зникнення 22-річного Юрія Шаталюка, якого востаннє бачили позаминулої неділі ввечері на міському пляжі.

Вінничанин Юрій Шаталюк зник ввечері 17 вересня. Востаннє його бачили ввечері по вулиці Київській та близько 21 години на міському пляжі по вулиці Гонти. 

За даними поліції Вінницької області, до пошуків 22-річного хлопця задіяні оперативні служби обласного главку поліції та місцевого відділу, кінологи, спецпризначенці та рятувальники. Також долучились волонтери і небайдужі громадяни. Зниклого безвісти вінничанина шукають за допомогою дронів, човнів та службових собак.  

Правоохоронці продовжують обстежувати річку Південний Буг, узбережжя та відпрацьовувати вулиці прилеглого приватного сектору.

Відео дня

Поліцейські проаналізували інформацію з камер відеоспостереження, перевірили коло спілкування та телефонні дзвінки хлопця, спілкувались із його рідними та знайомими, опитали десятки осіб.

За словами рідних, в неділю 17 вересня Юрій Шаталюк вийшов з дому у гарному настрої. Востаннє камери спостереження зафіксували 22- річного вінничанина в той самий вечір. Він купив пляшку води в магазині на Київській і попрямував в бік пляжу на Гонти.

— Він виходив з дому в обід у піднесеному настрої. Мав зустрічатися зі своєю дівчиною, — каже мама зниклого хлопця Любов Шаталюк. — Навіть переглядаючи відео з камер спостереження, які його зафіксували біля 18-ї години, я теж бачила, що настрій у нього був гарний, хоч йшов один. По поведінці це зрозуміла. Проте, коли я йому зателефонувала о 20.42 — зв'язку вже з ним не було, телефон був відключений. Тоді викликали поліцію, одразу ж розпочали пошуки, обійшли кожен сантиметр набережної. Разом з правоохоронцями, рятувальниками, водолазами, кінологами і волонтерами шукаємо дотепер. Ніяких слідів, ні його сумки, ні телефону — не знайдено. На сьогодні ніякої інформації. 

Наразі місцезнаходження Юрія Шаталюка ще не встановлене, тому робота правоохоронців триває. 

  • Прикмети хлопця: зріст 175 см, худорлявої тілобудови.
  • Був одягнений у джинсову куртку, білу футболку з чорним написом, чорні спортивні штани, сірі кросівки.
  • Особливі прикмети: має поріз на лівій руці.

Всім, кому відома будь-яка інформація про зниклого Юрія, його місцезнаходження або інші відомості, що можуть стати корисними у пошуках, повідомляти за телефонами: (096) 750-68-48 або 102.

 

Читайте також:

«Він вийшов з дому в гарному настрої і не повернувся». Тиждень шукають 22-річного Юрія Шаталюка

«Лежить синій і на очах сльози». Дізналися деталі смертельної ДТП на Пирогова

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up