«До останнього подиху захищатиму». Вінничанин повернувся з Британії та пішов до війська

«До останнього подиху захищатиму». Вінничанин повернувся з Британії та пішов до війська
  • Понад 10 років у Великій Британії жив вінничанин, але повернувся додому на передодні повномасштабного вторгнення росії. Каже, щось відчував. Нині боронить наші землі від ворога.

— В той час, коли деякі чоловіки стояли в черзі, аби перетнути кордон і втекти від війни, — пишуть на сторінці «120 бригада територіальної оборони ЗСУ. — Він повернувся з Великої Британії, щоб захищати свою землю та рідних людей.

Мова про військовослужбовця з позивним «Британець», який виїхав за кордон у 2008 році. Спочатку навчався, а потім влаштувався на роботу будівельником. Перед самим початком повномасштабного вторгнення окупантів прилетів в Україну.

«Аналізуючи ситуацію і спостерігаючи за інформаційним простором я розумів, що незабаром має щось статися. Нажаль, мої прогнози підтвердились…. Вже п’ять місяців ми боремося проти росії, яка намагається загарбати нашу державу, — розповідає «Британець». — Раніше я мав досвід військової служби, тож тепер разом із побратимами докладаємо зусиль аби витіснити ворога. Усі військовослужбовці Сил територіальної оборони Вінниччини налаштовані на перемогу. Сподіваємось, що завдяки підтримці наших західних партнерів Україні вдасться перемогти уже в найближчім часом. Це моя Батьківщина, тут я народився і виріс, тут мої батьки і  я до останнього подиху їх захищатиму.»

Відео дня

Редакція RIA/20 хвилин розпочала проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців. Щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! Відстежувати новини про наших Героїв можна за посиланням.

 

Читайте також:

Танкіст з Літина, який став Героєм України, розповів свою історію боїв на Херсонщині

Замість музичних інструментів — зброя. Керівник оркестру з Вінниці пішов до війська

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Halyna Hakh

    Бережи Боже мужнього воїна
  • Микола Лисий

    Дякуємо
  • Оксана Прокопенко

    Нехай Господь оберігає. 🙏🙏🙏
  • Андрей Горбатый

    Такої карти не існує?!

keyboard_arrow_up