Бізнес у Лондоні. Вінницький технар зупиняє руйнацію будівель в англійській столиці

Бізнес у Лондоні. Вінницький технар зупиняє руйнацію будівель в англійській столиці
фото: zimamagazine.com
  • Майстер на усі руки з Вінниці започаткував власну справу в Лондоні.
  • Випускник вінницького політеху Володимир Козловський поїхав за кордон, не знаючи мови, і залишився там жити.
  • Чоловік пройшов довгий шлях, перш ніж знайти своє справжнє покликання.

Уродженець міста Тульчин та випускник Вінницького технічного університету Володимир Козловський нині має власний бізнес у Лондоні, а раніше працював кухарем у Віндзорському Палаці та перекладачем в російського олігарха.

Зараз він відомий у англійській столиці «майстер на всі руки», допомагає рятувати домівки від руйнації, керує процесами, пов’язаними з електрикою, сантехнікою та будь-якими допоміжними речами, які можуть знадобитись у побуті. Від поломки кондиціонера до налаштування Wi-Fi роутера. Та найголовніше – його компанія працює миттєво, вже за годину допомагаючи клієнтам з проблемою. 

Відео дня

У Лондоні, де чекати на відповідь майстра часом потрібно більше тижня, як пише видання «Zima Magazine», це — найголовніша риса та секрет успіху компанії Володимира.

Чоловік розповідає, що навчаючись в університеті, друзі покликали його з’їздити до англійської столиці вчити мову. Він погодився, але з усієї групи єдиний отримав візу і рушив до Лондону самостійно. Але батьки настояли на тому, аби хлопець закінчив навчання.

Володимир одразу втягнувся в життя англійської столиці і влаштувався на роботу в невелику кав’ярню. На дозвіллі займався ремонтом ноутбуків.

— Тато у мене піаніст, у якого, до всього, є й власна майстерня з ремонту духових інструментів. Я, можна сказати, виріс із паяльником у руках, — говорить чоловік. — Більшу частину дитинства провів у майстерні, знаю, як себе поводити з бензиновою горілкою і як справлятись з рехтуванням труб та міді.

Володимир працював у сфері кулінарії в Лондоні понад 10 років — пройшов усі кроки від посудомийника до шеф-кухаря. Чоловік розповідає, що на кухні платили не надто багато, та й графік він мав просто шалений. Певний час працював і на дуже поважних людей у визначних місцях, але не може назвати їх імена. Згадує лише, що обслуговував сам Віндзорський Палац.

— Пішов з кухні, тому що я творча натура. Дуже радію, що все ж вирішив це зробити. Коли з’являється сім’я — важко повертатися додому за північ і вже о восьмій ранку знову бути на роботі, — розповідає Володимир.

Наразі підприємство Володимира надає широченний спектр послуг — вирішує усі побутові завдання, спрощує життя своїх клієнтів. Будь-то проблеми з машиною, інтернетом, технікою, будівництвом.

Але до створення компанії Володимир мав і проміжковий період, у який продовжував підпрацьовувати на кухні, а вечорами був особистим перекладачем та водієм у одного з російських олігархів.

Про власну справу чоловік розповідає так: старався зібрати команду кваліфікованих спеціалістів, які вміють працювати швидко і злагоджено.

— У Лондоні швидкість роботи цінується понад усе. Це місто, де після виклику майстра можна очікувати тиждень та навіть більше. А якщо зламався інтернет? Потрібно діяти швидко, — каже співрозмовник.

Володимир терміново на виклики виїжджає сам, має багато різного знаряддя у машині і намагається полагодити все власноруч. За потреби викликає майстра-сантехніка або електрика.

— Можу, наприклад, встановити заглушку на бойлер, що тече, або замінити необхідну деталь та викликати сантехніка. Я зупиняю руйнацію будівлі, а інше вже роблять спеціалісти, — розповідає Володимир.

Вінничанин говорить, що він обожнює повертатись на Україну, мінімум 4 рази на рік буває тут у відпустці з родиною. Також Володимир сказав, що планує провести пенсію у рідних українських краях.

Повне інтерв’ю з Володимиром Козловським можна прочитати ось тут.


Читайте також:

Вінницький під’їзд у картинах. Подружжя разом з сусідами розмалювало свій поверх

Ярмарок розробок та інновацій для бізнесу: від робота з алкотестером до ІТ-платформ

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • John Martin

    https://online-xcasino.com – это всего лишь развлечения. Играйте бесплатно и без регистрации, пробуйте стратегии и решайте, какая будет самой лучшей. Вы найдете свою игру, которую полюбите и сможете заработать на ней!
  • Юлія Бондар

    Молодець. Справжній приклад для наслідування
  • Валентина Васильковська

    Настоящий чоловік. І клепка у нього на місці, а не в відпусці.
  • ОБА НА

    БРАВО. А всі негативні коментарі від ,,ЖА.."
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover коштувала «каскадерам» лише штрафу й протоколу photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up