Бершадський воїн творить красу з військового заліза

Бершадський воїн творить красу з військового заліза
  • Павло Семенович, житель села Поташня, служить в підрозділі 22-ї окремої механізованої бригади. За його словами, ідея використовувати стріляні гільзи для створення виробів виникла одразу після прибуття на Донеччину.

Міський голова Бершаді Віталій Драган поділився історією про талановитого захисника України, який творить красу з військового заліза.

«Вкотре переконуюсь, що наші захисники не тільки мужні, а й талановиті», — пише Віталій Драган.

Спочатку Павло закупив інструмент, а потім почав збирати стріляні гільзи від пострілів різних систем та калібрів. З них він майстерно виготовляє різноманітні вироби.

Відео дня

Окрім цього, наш земляк творить лавки та будиночки для птахів з дерев'яних піддонів. У вільний від роботи час він займається цією справою з душею.

Деякі роботи Павла Семеновича вже можна побачити в музеї рідного села.

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Робимо ставки, де знову перейдуть дорогу на Соборній». Чому вінничани байдужі до полеглих воїнів?

«Поранені кричать не так від болю, як від травматичного шоку» — лікар повернувся з фронту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up