Російські окупанти знизили темпи наступу — оперативна інформація на ранок

Російські окупанти знизили темпи наступу — оперативна інформація на ранок
  • Генеральний штаб ЗСУ України повідомив оперативну інформацію станом на шосту годину ранку 28 лютого про російське вторгнення.

Російські окупанти знизили темпи наступу, але все ще продовжують спроби розвинути успіх на окремих напрямках в наступальній операції проти України.

— Під час повітряно-наступальної операції противник продовжив нанесення вогневого ураження військовим та цивільним аеродромам, пунктам управління військами (силами), об’єктам системи ППО, важливим критичним об’єктам інфраструктури, населеним пунктам та підрозділам в районах оборони, — зазначають у Вінницькій ОДА.

За інформацією генштабу ЗСУ, в порушення норм Міжнародного гуманітарного права окупанти підступно нанесли ракетний удар по житлових будинках в містах Житомир та Чернігів.

Відео дня

— Усі спроби російських загарбників щодо досягнення мети військової операції зазнали невдачі.Вдається успішно відбивати атаки батальйонно-тактичних груп ще на підступах, заставляючи ворога відмовлятися від наступу, — додають у відомстві. — Станом на сьогодні, артилерійським вогнем тільки однієї з українських бригад знищено понад 5 колон ворожої техніки та живої сили противника.

Противник деморалізований та несе великі втрати. Відзначено часті випадки дезертирства та непокори. Ворог зрозумів, що пропаганда і реальність відрізняються. Окупанти нас бояться.

Захисники України продовжують утримувати стійку оборону.

Слава Україні! Разом переможемо!

 

Читайте також: 

Третя ніч війни: про найголовніше у Вінниці та в Україні (ХРОНІКА)

Друга ніч війни: про найголовніше у Вінниці та в Україні (ХРОНІКА)

Перша ніч війни: про найголовніше у Вінниці та в Україні (ХРОНІКА)

Коментарі (6)
  • Таня Герасевич

    Харків ......
  • Людмила Слизькоуха Кузьменко

    Ото не кажи " гоп", поки не перескочиш
  • Mychajlovych Alex

    Вони рани зализують...
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗️ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up