Допомога армії: 13-й ліцей передав на фронт три нові дрони Mavic 3 Classic

Допомога армії: 13-й ліцей передав на фронт три нові дрони Mavic 3 Classic
  • Вчителі, учні та батьки Вінницького ліцею №13 продовжують активно підтримувати українських військових.
  • Завдяки їхнім спільним зусиллям вдалося зібрати 156 тисяч 861 гривню, на які придбали три нові дрони Mavic 3 Classic.

Протягом навчального року ліцей №13 організував ряд благодійних заходів. Це і шкільний та місцевий ярмарки, відкривали благодійну банку та ставили благодійну скриню. Завдяки цим заходам вдалося зібрати кошти, які були направлені на підтримку української армії.

Чергова допомога фронту, яка містить три нові дрони «Mavic 3 Classic». Дрони вже виконують свою роботу на передовій, допомагаючи нашим захисникам.

«Такі вчинки — це черговий приклад того, як кожен з нас може зробити свій внесок у спільну перемогу. Адміністрація ліцею № 13 висловлює щиру подяку всім учасникам волонтерської діяльності: учням, батькам, вчителям та друзям ліцею, — зауважив директор ліцею Олександр Седельов. — Завдяки вашій підтримці ми змогли значно допомогти нашим Захисникам та Захисницям. У планах — продовжувати волонтерську діяльність і надалі, організовуючи нові заходи та акції для підтримки військових».

Відео дня

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Максим Гребельський з Літина отримав медаль «Захиснику України» від Головкома ЗСУ

Солдат із Гайсинщини Володимир Гунька отримав «Залізний хрест» від Головкома ЗСУ

Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ

Коментарі

keyboard_arrow_up