Мешканці будинку на Замості перерахували ЗСУ гроші, які збирали на нові вікна

Мешканці будинку на Замості перерахували ЗСУ гроші, які збирали на нові вікна
  • З початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну підтримку Збройним Силам України надають усі небайдужі. Планували витратити на щось, але тепер вирішили — допомогти армії важливіше.  
  • Днями 50 тисяч гривень передали на потреби ЗСУ мешканці багатоповерхівки, що на Замості. До початку війни вони планували за ці гроші замінити вікна у під’їздах. Раніше так само вчинили жителі ще одного будинку.

— На рахунку нашого будинку були зекономлені гроші, для нас це значна сума — 50 тисяч гривень. За ці кошти ми планували замінити вікна, але розуміємо, що зараз це питання не на часі, — розповідає уповноважена по будинку Ганна. — Порадившись, вирішили передати їх для наших захисників. В нашому будинку 156 квартир, ми обійшли усіх сусідів, і в жодній квартирі нам не відмовили. Люди підтримали таку ініціативу. А вікна ми ще встигнемо замінити після перемоги. Нині головне — підтримати тих, хто нас захищає.

Гроші для Збройних Сил України, як інформують на сайті Вінницької міської ради, люди перерахували 29 березня. А на початку березня так само, 50 тисяч гривень, на підтримку ЗСУ передали мешканці ще однієї висотки. Вони планували витратити гроші на заміну системи електропостачання.

Як розповіла старша по будинку, що вчинив так першим, Наталя, також усі мешканці будинку погодились одностайно на пропозицію віддати гроші на армію. 

Відео дня

— Усі розуміють, що ЗСУ вони нині більш потрібні. І якщо усі будуть допомагати та підтримувати наших героїв — перемога не за горами. Нам не шкода нічого для порятунку нашої країни, головне перемогти клятого ворога! — сказала вона вона.

Команда RIA/20minut.ua, нагадаємо, збирає і перевіряє повідомлення вінничан про волонтерську допомогу. В нашій публікації, що постійно оновлюється, знайдете актуальні оголошення про потреби в теробороні, у лікарнях, в пунктах прийому біженців і не тільки. Також тут є пропозиції мешканців Вінниці допомогти захисникам у військовий час:


Читайте також:

Вінницька «месниця» Вітамінка воює в теробороні під Києвом. Знайшли відео Віти Заверухи

«Історія країни складається з історій Людей». Як водій з Вінниччини вивіз людей з Маріуполя

Хто і як може взяти під опіку дитину у Вінниці? Про патронатні сім’ї, умови та контакти

Коментарі

keyboard_arrow_up