Вінничани віддали на армію 50 тисяч, які збирали на ремонт будинку

Вінничани віддали на армію 50 тисяч, які збирали на ремонт будинку
  • Збройні Сили України підтримують усі небайдужі.
  • Вінничани однієї багатоповерхівки зібрали 50 тисяч гривень на заміну системи електропостачання, але вирішили перерахувати ці гроші на підтримку української армії. 

Мешканці однієї багатоповерхівки Вінниці зібрали 50 тисяч гривень на заміну системи електропостачання. Але, порадившись, вирішили: гроші передадуть українській армії. Про це повідомляє вінницька мерія.

«Ми у своєму будинку зробили вже дуже багато ремонтних робіт. Нам це вдалось здійснити в рамках міської програми із співфінансування. Цьогоріч планували замінити систему електропостачання, зібрали гроші, а тут — війна. Ми порадились і вирішили, що зібрані кошти перерахуємо на підтримку наших військових», — розповідає старша по будинку Наталя.

За її словами, всі мешканці будинку погодились одностайно.

Відео дня

«Усі розуміють, що ЗСУ вони нині більш потрібні. І якщо усі будуть допомагати та підтримувати наших героїв — перемога не за горами. Нам не шкода нічого для порятунку нашої країни, головне перемогти клятого ворога!» — зазначає жінка.

Гроші для Збройних Сил України люди перерахували на рахунок Благодійного фонду «Подільська громада», який створив спеціальну програму на підтримку захисників.

 

Читайте також:

«Вибір рішучих». Сьогодні Україна відзначає День добровольця

Вінницький «Прозорий офіс» відновлює прийом громадян. Але спершу просять телефонувати

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Козачко Юлія

    🙏🇺🇦💙💛
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗️ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up