Зібрали 18 тисяч гривень: як діти-волонтери у Вінниці продавали ляльки і подушки

Зібрали 18 тисяч гривень: як діти-волонтери у Вінниці продавали ляльки і подушки
  • На Європейські площі у Вінниці юні хлопці та дівчата продавали патріотичні браслети, жовто-блакитні подушки та ляльки-мотанки. Їх впродовж тижня виготовляли два десятки наймолодших вінницьких волонтерів.
  • Усього зробили декілька сотень лотів, за які планували виручити трохи більше двадцяти тисяч гривень. Однак не дотягнули зовсім трохи. Перерахунок показав, що вдалося виручити 18126 гривень.

— Попри всі очікування, найходовішими виявилися саме подушки. Хоча ми покладали надії, що людям до душі припадуть ляльки-мотанки. Їх у нас взагалі було декілька сотень, — зізнався журналісту 20minut.ua організатор аукціону 15 річний Микола Швець.

Всього юним волонтерам вдалося продати близько п'ятдесяти подушок, більше двох сотень браслетів та трохи  менше ляльок-мотанок. Найбільше за один лот, а саме за подушку, анонім віддав тисячу гривень. Чимало людей при стартовій ціні за одиницю у 25 гривень піднімали вартість до п’яти сотень гривень. Аукціон тривав п’ять годин. За цей час чимало і перехожих вінничан та гостей міста просто жертвували кошти, показуючи їх на картку.

Відео дня

Кошти юні вінничани спрямують для забезпечення потреба з виготовлення маскувальних сіток. Також мріють про електричний самокат. Мовляв, він дозволить юним волонтерам швидше пересуватися містом. Декілька фрагментів аукціону, під час якого присутніх розважали і музиканти, ми зафільмували на відео:

Читайте також:

В аеропорту Тель-Авіву літакам РФ вінничанин подавав сигнали прапором України. Його звільнили?

Кохання під час війни: скільки у Вінниці одружилося пар та народилося дітей

Георгій Самков заснував «банку допомоги» та ініціював виплату стипендій ветеранам спорту

Коментарі (40)
  • Олександра Тинів

    Молодці божого благословення вам здоров'я перемоги та мирного неба
  • Надія Шевченко-Хомуха

    Дякуємо вам, дітки. Ви справжні Герої.
  • Валерия Зиновьева

    Крутышки)
  • Валентина Кушнерюк

    Молодці, наші маленькі помічники.

keyboard_arrow_up