Окопні свічки, вітальні листівки та малюнки передали на передову від вінницької малечі

Окопні свічки, вітальні листівки та малюнки передали на передову від вінницької малечі
  • Протягом листопада VinSmart Центр реалізовували акцію "Подаруй тепло" – виготовляючи обереги для наших захисників, які зігріють не лише тіло, а й душу.

Разом виготовили понад 300 свічок, їх дуже потребують наші захисники в окопах.

«Коли не можна розвести вогнище, аби хоча б зварити окріп, такі свічки зігрівають їм руки, а дитячі листівки – серце. Іноді звичайний малюнок допомагає втомленому і психологічно виснаженому воїну триматися у надважких для людини умовах. Він нагадує йому про дім, власну родину, не варто знецінювати такі речі», — наголошує начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак.

Директор VinSmart Центру Дмитро Мира додав, що ми не плануємо зупинятися.

Відео дня

«І закликаємо всіх небайдужих завітати до будь-якого з центрів та приносити залишки свічок чи парафін, щоб була можливість продовжувати виготовляти окопні свічки для наших захисників. Вони перебувають у складних умовах, тож ми мусимо хоч якось полегшити їм життя. Адже лише спільними зусиллями та наполегливістю ми наближаємо нашу ПЕРЕМОГУ!», — зауважив директор VinSmart Центру Дмитро Мира.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Нагороди за татусів. вісім нагцгвардійців з Вінниччини отримали ордени… посмертно

Жмеринка зустрічає Героя. На Донеччині загинув військовий Роман Буран

Диво під час війни. Іван Болюбаш, якого вважали загиблим, виявився живим

Коментарі

keyboard_arrow_up