Не нужно грустить. Все будет хорошо!

У нас самые красивые девушки в мире, самые низкие в Европе налоги, доступное дошкольное образование, прекрасная еда, малый процент мигрантов, низкий государственный долг, огромная свобода за рулем и в Интернете, и даже бановский онлайн сервис лучший в Европе. Стоит добавить, что даже собственников своего жилья у нас вдвое больше, чем в Германии.     Цены, например, стоматологов в Виннице в 2-3 раза ниже, чем в Европе, и в 5-10 раз ниже, чем в США при том же качестве и технологиях. Даже частную медицину в Киеве можно  “заказать” вместе с бригадой профильного врача-специалиста экстра-класса – от окулиста до кардиолога, и все это меньше чем за 150-200 евро, тогда как выезд “скорой” по страховке ЕС или без стоит 500-1500 евро, и к вам приедет в лучшем случае молодой интерн, задача которого, уколов вам адреналин, живым доставить вас до реанимации…Примечательным является тот факт, к счастью, многие даже не знают, что такое ювенальная юстиция. А ведь она повседневна там . . Друзья, не стоит отчаиваться. Ведь тот кто опустил руки уже проиграл. Не стоит грустить - все будет хорошо!

Коментарі (0)
У новому році чекаємо плавну девальвацію гривні

Протягом поточного року гривню підкріплювали стабільно високі ціни на провідні групи товарів українського...

У нас самые красивые девушки в мире, самые низкие в Европе налоги, доступное дошкольное образование, прекрасная еда, малый...

Сегодня начался мировой финансовый кризис

Индекс мировых акций MSCI World, который отслеживает почти 50 стран упал почти на 10% за неделю — худший показатель...

Ha выборах Президента возможны сюрпризы

Сегодня мы являемся свидетелями уникальной по прозрачности предвыборной гонки.   Ошибка любой из сторон может...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up