Адвокація як спосіб захисту прав - тренінг у Вінниці

24 лютого 2018 року Відділення Асоціації правників України у Вінницькій області спільно із Громадською організацією «Подільське наукове товариство» на базі Вінницького національного аграрного університету провели тренінг, присвячений темі «Адвокація як спосіб захисту прав».

Своїми напрацюваннями та спостереженнями поділились спікери, серед яких: тренер – Максим Лукінюк та експерт – Олександр Равчев, представник ГО «Український незалежний центр політичних досліджень».

Під час тренінгу доповідачі розповіли про інструменти участі членів громади під час прийняття рішень місцевою владою, а також вдосконалення інструментів місцевої демократії на законодавчому рівні.

Окремо був проведений аналіз Статуту м. Вінниця - як основного документу взаємодії між місцевою владою і громадою та обговорено інструменти співпраці, які працюють в інших містах, але відсутні у Вінниці.

Ще один блок питань був присвячений дискусії щодо етапів і механізмів ідеальної адвокаційної компанії та одному з її інструментів – мирним зібранням.

Відділення у Вінницькій області дякує партнерам, завдяки яким даний тренінг був реалізований, а саме: ГО «Молода Черкащина» в рамках проекту «Просування молодіжного активізму в Центральній Україні» та National Endowment for Democracy за фінансову підтримку.

Захід «Приховані можливості шлюбних  договорів»

Відділення Асоціації правників України у Вінницькій області спільно з Комітетом АПУ з цивільного, сімейного та спадкового...

Три найбільш вражаючі рекорди в сфері юриспруденції

Хотілося б поділитися з вами одними із найвражаючих рекордів у сфері юриспруденції Найдовший тюремний термін.  У...

Вітаємо з Днем Конституції України!

Друзі! Нам з вами, як нікому, зрозуміла важливість Основного Закону. Документу, яким суспільство закріпило своє прагнення...

Адвокація як спосіб захисту прав - тренінг у Вінниці

24 лютого 2018 року Відділення Асоціації правників України у Вінницькій області спільно із Громадською організацією «Подільське...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up