Усі на інформаційний фронт!

Усі на інформаційний фронт!
Не будемо зайвий раз вдаватись до патетики характеристики нинішньої ситуації і загроз, що насуваються на нашу Україну з Кремля через територію Криму.

Російська навала вже переповзла через півострів і пнеться на територію континенту – в Херсонську область. У Придністров’ї  активізовується 14 армія російських загарбників і теоретично відпрацьовує курс на Одещину, з якою  ми межуємо. 

Путін до всього цього готувався давно і, схоже, передбачив, що реакція світу буде відбуватись за давною схемою: «наїзд на лоха». Мовляв, лохів (тобто нас) прилякали, вони зараз покличуть на допомогу одних, других, третіх. У Кремля до них своя метода: одним пригрозять, другим – щось пообіцяють, третіх перекуплять. Кримчанам, пообіцявши високі пенсії та зарплати, забули сказати, що в Росії росте безробіття; забули розповісти за якою схемою розраховуватимуть пенсії, особливо тим, хто останні років двадцять працював в Україні. Так, якісь кошти можуть кинути, за рахунок інших областей. Потім їх же подеребанять на будівництві якогось, наприклад, медичного центру. І все. Закон вас там не захистить, бо він там так працює, як у нас при Януковичу. 

Звичайно, ми не можемо змушувати когось бути відданим Україні, а тому якщо більшість кримчан хоче розбивати собі лоби ще раз, ну що ж… Але водночас ми не можемо не використати всі можливі засоби, аби вберегти цілісність держави.     

Відео дня
> Наразі очевидно одне: ми програємо Росії інформаційну війну. А в наш час саме інформаційні війни - один із основних чинників перемоги в таких непростих протистояннях та серйозних випробуваннях.  

Отже, комендант Народного Майдану Вінниччини І. Басюк звернувся до голови облдержадміністрації Анатолія Олійника з пропозицією почати активніше відбивати інформаційну блокаду московських загарбників. Відповідно губернатор дав доручення департаменту освіти області створити волонтерські штаби «Студентський інформаційний фронт» на базі комп’ютерних класів вищих навчальних закладів. Метою цього є усунення інформаційної блокади та викривлення подій в Україні російськими ЗМІ шляхом оперативного інформування світових (особливо російських) вищих навчальних закладів, інформаційних агентств, сайтів, світової спільноти про ситуацію в Україні, написання звернень та поширення достовірної інформації. 
Усі на інформаційний фронт! 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Anonymous

    Написали бы сразу, что нужны свидорастические, майдауновские тролли.
  • Anonymous

    ты реально помешался на своем путине
  • Anonymous

    Викрита ціла агентурна сітка проросійських провокаторів неонацистів!!! Я також думав, що ці люди щирі патріоти і націоналісти у вишиванках, але... час розставив крапки над "і".
  • Anonymous

    Звісно! Путін готувався до захоплення України давно! Ось вам шановні читачі докази, як гарненько у Вінниці агенти Росії компроментують націоналістичний рух у Вінницькій області. Така ось х..ня малята... (Дід Панас) А кажуть у Вінниці нібито немає неонацизму і неофашизму! Значить брешуть брехуни! Неофашизм і неонацизм у Вінниці Є! Є завдяки агентам провокаторам Павленка Юрія хорта і Дмитрук Ольги Олександрівни!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up